Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев заяви, че все още има какво да се желае от играта на „сините“ седмица преди старта на шампионата в А група. Левски надделя трудно с 1:0 над Локомотив Пловдив в последна контрола за двата тима.

„Още сме далеч от критериите за някаква сериозна игра. Както виждате все още не са готови състезатели, които сме ги взели. През второто полувреме играхме и с много юноши, което се отрази играта. Създаваме не малко положения, но изпускаме. Надявам се да се коригираме“, заяви старши треньорът на Левски. 

„Мога да кажа, че за първия мач играчите ни ще бъдат по-подготвени от днес. Изпуснали са доста време. Нормално е да не са в необходимата кондиция. Надявам се за първия мач да са на прилично ниво.“

Стойчо Стоев допълни, че до началото на шампионата очаква нов нападател в тима, който обаче няма да кара пробен период.

„Не мога да кажа, дали ще дойде нов нападател. Може да се появи, може и да не се появи. Не можем да играем само с един нападател. Надявам се да дойде. Няма да взимаме повече играчи на проби, ако дойде някой ще подпише директно договор. Естествено, че съм запознат с тима на Ботев. Не можем да говорим за изненада, в България се познаваме до втръсване. Има нови състезатели, както ние, така и те, това е единственото ново“, каза още той.