Владимир Гаджев стана безапелационно играч на мача с Локо Пд, набирайки рекордните 90%. Той получи традиционната бутилка шампанско от Gong.bg.

„Хубава награда, хубава победа. Доволни сме и се готим за следващия мач. Получи се изпълнението. Когато пробваш нещо нестандартно. В днешния мач и късметът беше на моя страна. Отдавна не бях вкарвал с левия крак. С Марек беше с десния крак, но това беше по-трудно, защото беше с малко по-слабия ми ляв крак. Имам нужда да натрупам игрови минути, тъй като две седмици не бях играл. Изморих се в края, но това ще ми бъде от полза. Със сигурност всеки от нас мисли за финала.”

„Срещу Марек ще се опитаме да играем добре, но ние искаме да спечелим Купата и да играем в Европа. Дано да зарадваме хората, които ни подкрепят в тази тежка година. Много хора ще останат без билети на финала. Можехме да очакваме и по-голяма подкрепа на по-голям стадион.“

„Паднахме от Славия, защото те ни излъгаха. Влязоха по-мотивирани в мача. Финалът е близо, трябва да бъдем концентрирани – това ни каза треньорът. Никога преди мач не мисля как да шутирам, по-важното е Левски да победи.“

„Никога не съм твърдял, че мачът с Черно море ще бъде лесен. Имат опитни и млади футболисти, все пак мисля, че разполагаме с по-добри футболисти. Схемата на игра на Черно море няма да бъде същата като в последните два мача. Не можем да го подценяваме нито за миг“, завърши Гаджев.