Финансовият директор на Левски Константин Баждеков заяви, че се радва за новото партньорство на „сините“ с известна букмейкърска къща. Това обясни финансистът по време на официалното обявяване на сътрудничеството, когато бяха представени и новите фланелки на тима от Герена, с името на спонсора. Колкото до предстоящия мач на левскарите с Ботев Пд в неделя, Баждеков обясни лаконично, че всеки двубой е важен за тима.

„Радвам се и благодаря на ръководството на букмейкърската къща, че си партнираме. За момента договорът е до края на годината. В момента подготвяме договор за следващия полусезон, с перспектива сътрудничеството да е за три години и половина. По-дългосрочен, с по-сериозни финансови параметри. Предполагам, че в началото на следващата година и той ще бъде факт“, започна Баждеков.

„На фона на това, че в момента пазарът е доста затруднен и мисля, че партньорството е изгодно и за двете страни“, продължи специалистът.

Колкото до идното гостуване на „сините“ на Ботев Пд, Баждеков коментира: „Надявам се на успех в Пловдив. За нас всеки мач е важен от тук насетне. Надявам се играчите да се мобилизират и да защитят честта на Левски“.

За финал финансистът отклони въпрос за зимната селекция на Левски, като обясни, че поводът за събирането е друг е и не желае да коментира странични теми.