Емил Велев: Всички чуждестранни футболисти са на проби

  • Валентин Грънчаров
Публикувана в 17:47 на 15 юни 2012 1248

Емил Велев: Всички чуждестранни футболисти са на проби източник: Gong.bg

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Емил Велев заяви, че всички чуждестранни футболисти, които започват подготовка с отбора са на проби.

„Видяхте, че пристигат доста нови футболисти. Напуснали са само Базил де Карвальо и Танко Дяков. Винаги в първите два-три дни, докато се организираме има суматоха“, коментира Велев.

„Нашата програма е ясна до Суперкупата. Щом Златински и Даксон са тук, трябва да останат. Всички започват подготовка с изключение на Юнес Бенжалюн, който трябва да се присъедини към отбора през следващата седмица“, добави наставникът на пловдивчани.

„Първо поканих Левски да играем контрола, но те не намериха дата, а след това се обърнах към ЦСКА, които се съгласиха.“

„Кирил Котев е достатъчно добре известно име във футболна България и щом е тук сред нас ще може да ни помогне в предстоящия тежък сезон. Всички други чуждестранни футболисти са на проби и трябва да ме убедят с качествата си, за да останат в отбора“, продължи треньорът на Локомотив.

„Не искам да избързвам с централен нападател и дефанзивен халф. Там трябва да уцелим в шестицата, за да сме много по-добри от миналата година. Доколкото знам Дюлгеров е върнат от шефовете на ЦСКА и няма да може да го използваме. Аз го познавам много добре от Левски, а също така работихме заедно и в Славия. Нищо странно не е станало. Смятам, че като за начало мачът за Суперкупата е част от подготовката. Не знам защо такива мачове се правят по това време. Не се оглеждаме във футболистите на Левски“, каза още Емил Велев.

Локомотив Пловдив Емил Велев