Нападателят на Партизан Валери Божинов заяви, че очаква мачът по повод вековния юбилей на Берое да се превърне в истински спектакъл.

„Усмивките ни на лицата от това, че спечелихме купата на Сърбия. Доволни сме от сезона. Не успяхме да станем шампиони, но спечелихме купата. Надявам се да победим и в последния мач от сезона, за да завършим втори в крайното класиране. Имам договор за още една година с Партизан. Всички казваха, че Партизан ще бъде крачка назад за мен, но спечелих купата, вкарах и 18 гола. Надявам се да вкарам още два гола. Ако отбележа 20 гола, ще бъде голямо постижение за мен. Надявам се спечелената купа да бъде едно ново начало за мен“, коментира Божинов.

„Аз съм благодарен на Партизан за подадената ръка. Помогнаха ми много в тежък момент, когато нямах отбор.“

„Очаквам да направим един празник, да има голове, да има спектакъл. Най-важното е хората в Стара Загора да останат доволни и да има спектакъл на терена, както от наша страна, така и от страна на Берое“, добави нападателят.

„Аз винаги стоя зад думите си. Не мога да върна нещата. Пожелавам успех на националния отбор да върви напред. Да има победи и добри игри, това е най-важното. Кой ще бъде викан зависи от ръководството. За мен националният отбор не е затворена страница. Всеки би искал да играе за родината си. Аз си върша перфектно работата в Партизан. Вече проведох разговор с Ивайло Петев. Каквото е имало, сме си го казали. Националният отбор трябва да бъде над всичко. Не трябва да има напрежение. На този етап не искам да говоря. На 7-8 юни започваме подготовка с Партизан. Аз имам договор с Партизан. Ако има нещо по-добро, шефовете знаят, че аз съм готов да разговарям. Феновете на Партизан демонстрираха едно голямо уважение към мен и за това излязох със знамето на Сърбия при награждаването след финала за Купата“, каза още Валери Божинов.