През септември България е домакин на най-големия волейболен форум! След цели 48 години страната ни отново има честта да приеме Световното първенство по волейбол за мъже. За първи път в историята шампионатът ще се проведе в две държави – България и Италия. Три български града ще приемат най-силните волейболисти в света. Във Варна (9-23 септември), Русе (12-18 септември) и София (21-23 септември) ще се проведат важни битки към световната купа.

За да бъде организацията ни на световно ниво, родната федерация има нужда от подкрепа!

Ето какво написаха до феновете на волейбола:

Ако имаш желание да се включиш като доброволец в българския отбор, подготвящ най-престижната волейболна надпревара, може да подадеш своята заявка на следния линк:

http://www.volleyball.bg/volunteers/

Holiday Heroes е официален партньор на Световното първенство по волейбол, FIVB и Българската федерация по волейбол за работата с доброволци по време на световното първенство в България! Заедно събираме отбор от победители, за да направим шампионат, за който по света да се говори с възхищение.

Очакваме и теб!

Защо да се включиш?

1.Ставаш част от историята!
България приема грандиозно събитие като Световното първенство по волейбол само веднъж досега – през далечната 1970 г. Кога ли ще е следващото? Не пропускай шанса да си част от настоящото!

2.Влизаш в света на най-добрите!
Имаш уникалната възможност да бъдеш на една ръка разстояние от най-големите звезди на световния волейбол.

3.Виждаш ги отблизо!
Колко ли са щастливците, които ще имат „билет“ да гледат директно от „сцената“, а често да виждат и „зад сцената“, трупайки спомени за цял живот?

4.Специален си и ти личи!
Доброволците са много важен отбор от организацията на всяко голямо спортно събитие. Доброволците печелят уважението на ръководители и състезатели. Печелят нови приятели. Когато волейболните звезди те видят в екип за доброволец по време на световното първенство, знаят – този човек е специален!

5.Ставаш част от голямата игра!
„Аз бях част от организацията на световното първенство по волейбол!“ Как ти звучи това? И на приятелите, и на близките ти ще им звучи също толкова добре!

Включи се в организацията на световното първенство по волейбол! Влез в отбора!

http://www.volleyball.bg/volunteers/