Любо Ганев ще раздава днес автографи на всички желаещи върху току-що излязлата от печат книга-фотоалбум със заглавие "Светът отвисоко".

От 19.00 до 19.30 часа волейболната легенда ще бъде на щанда на издателство Книгомания във Фензоната пред "Арена Армеец", където от 20.40 часа българските национали излизат срещу отбора на САЩ в решителен мач за класиране в Топ 6 на Световното първенство.

Книгата "Светът отвисоко" е фотоисторията на един от най-популярните и обичани волейболисти на планетата. Наред с уникалните фотографии обаче, Любо Ганев е представен с неговите стотици забавни и поучителни случки, които съпътстват гиганта през целия му житейски път. Ще видите Любо в пълната му светлина: като неудържим малчуган в Русе, после като звезда на световния волейбол, като шеф, работещ неуморно за доброто на българския и световния волейбол, като бизнесмен, като любящ баща и вече дядо, като тв, кино и шоу звезда, като човек който обича да се раздава за хората, да ги радва и подпомага.

Плюс множество богато илюстрирани статистики в книгата на Издателство Книгомания.

Луксозното издание в 200 страници голям формат с твърди корици от тази седмица вече е в книжарниците, в част от бензиностанциите и по моловете с цена 20 лв.