След срещата си с волейболните национали във Варна министър-председателят Бойко Борисов разкри, че има вероятност държавата да инвестира 100 милиона лева за нов стадион за националния отбор по футбол.

"Гледах мачовете на националите ни със Словения и Норвегия. Много се радвам за нашите момчета. Ако продължат така и се класират, догодина може едно ново, кокетно стадионче да им направим. Но нека първо като волейболистите ни да зарадват народа и тогава", каза премиерът Бойко Борисов след срещата с националния отбор по волейбол във Варна.

"Мисля, че стотина милиона може да се отделят за един нов стадион да направим. Изцяло футболен, но да има защо. Стадион “Васил Левски" нали му правиха ремонт за толкова много пари. Нали го избушиха и откраднаха парите. Не му направиха нито козирка, нито зали, нищо. Протече... Правиха му наново ремонт. Те го обраха, откраднаха", добави премиерът. 

"Много бих се радвал да станат първи в групата. Могат да го направят, играят много сърцато. Мисля, че могат да се отделят стотина милиона за един нов стадион да им направим, но да има защо", каза още Борисов. 

Бойко Борисов се срещна с волейболните ни национали във Варна

Бойко Борисов: Инвестирахме 350 милиона в спортни зали

България иска да спечели домакинства на олимпийски квалификации