Преди няколко дни ви представихме едно от бившите гаджета на участника на Sofia Open Фернандо Вердаско. Но това е миналото. От няколко години испанецът е оставил миналото си на плейбой зад гърба си и е отдал времето и живота си на една жена - неговата съпруга Ана Бойер. 

Красавицата е не просто секси украшение в антуража на именития испанец. Напротив! Тя е със собствена кариера, което обаче не ѝ пречи да следва Фернандо по най-екзотичните местенца, на които участва. И нищо чудно да я видим в София в началото на февруари. 

Ана е полусестра на поп-иконата Енрике Иглесиас. Двамата имат една майка, в лицето на родената във Филипините бивш модел и настоящ журналист Изабел Прейслер, която е била осем години съпруга на великия изпълнител Хулио Иглесиас, с когото има три деца, сред които и Енрике. Ана ѝ е дете от втория брак с политика Мигел Бойер. 

Колкото до майка ѝ, тя сега е жената в живота на великия писател Марио Варгас Льоса. Благодарение на нейния свободен дух, Ана също обича да обикаля прекрасните местенца по света и точно затова очакваме да я видим в София.