Феновете на тениса ще имат щастието да гледат може би най-силния турнир от АТР 250 в София след само малко повече от седмица. В него ще видим страхотни имена, направили истински фурор по кортовете в Мелбърн на Аустрелиън Оупън, като Стефанос Циципас, Даниил Медведев, Карен Хачанов, Фернандо Вердаско и много други. 

Именно ветеранът от Испания е смятан за един от скритите фаворити на надпреварата, защото не цепи басма на никого. И явно освен на корта, действа по този начин и в личния си живот. Защото явно за него не е важно дали жената до него е модел на Victoria's Secret, ако не му пасва. 

Такъв е случаят и във връзката му с прекрасната Джара Мариано. Родената на Хаваите красавица дълги години споделяше живота си с ибериеца, но в крайна сметка отново е свободна, след като той изглежда намери жената на живота си преди две години. 

Връзката им с Джара е от миналото - двамата започват да се срещат през 2009 г. От тогава тя става само по-красива, а на снимките ѝ можете да се насладите в прикачената галерия. Но Фернандо изглежда не тъжи много по нея, защото вече е щастливо женен и чака дете.