Огромен интерес към турнира, организиран от Новак Джокович на Балканите –  Adria Tour. Първият транш от 1,000 билета бе продаден само за 7 минути. На състезанието ще има ограничен борй фенове, които ще трябва да спазват мерките за социална изолация.

От компанията Ticket Vision, която разпространява билетите за турнира на Джокович, обявиха, че желаещите да посетят надпреварата наистина с много, а в петък ще пуснат нов транш от 1,000 билета.

Един талон струва 6.80 евро, като организаторите обясниха, че искат достъпът да е за сума, която е по джоба на всеки:

„С такива цени може да дойде и цяло семейство“, каза Новак Джокович, който се надява, че няма да се продават билети на черния пазар и цените ще останат ниски.

Григор Димитров ще играе в Белград и Задар като част от мини тура. По първоначална информация – първата ракета на България ще се състезава на 13/14 юни в Белград (Сърбия) и 20/21 юни в Задар (Хърватия).

Останалите дати, които Джокович е обявил към момента, са 27/28 юни в Черна Гора и 3/4 юли в Баня Лука, Босна и Херцеговина, но каза, че тези две опции остават под въпросителна. Новак сподели, че двамата с Димитров трябва да играят в Черна Гора, но все още не е ясно дали турът ще мине през страната.