Единственият българин в тенис елита Григор Димитров сподели с феновете си в социалната мрежа “Инстаграм” своите пет простички ежедневни упражения, които всеки може да прави.

Григор все още няма яснота кога ще се завърне на корта, като най-вероятно това ще се случи на “Мастърс”-а в Синсинати, а след това и на US Open. Той се ангажира с виртуалното състезание в Лос Кабос, където организаторите нямат възможност да изградят турнир, но чрез вотове на феновете ще противопоставят някои от най-известните си бивши участници.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@grigordimitrov показа на феновете си своите любими простички упражнения, които всеки може да прави. Григор все още няма яснота кога ще се завърне на корта, като най-вероятно това ще се случи на @cincytennis, а след това и на @usopen . Той се ангажира с виртуалното състезание в @abiertoloscabos, където организаторите нямат възможност да изградят турнир, но чрез вотове на феновете ще противопоставят някои от най-известните си бивши участници. #grigordimitrov #grigordimitrovteam #grigordimitrovfans #grigordimitrovfamily #grigordimitrov🇧🇬 #grisho #machkaigrisho #tennis #tennisplayer #atp #sport #sports #tenniscourt #tennisfan #tennislove #tennisplayers #tennisworld #tennistime #atpworldtour #usopen #demo #loscabosmexico #sportalopentennis #loscabos #loscabosmexico #abiertomexicanodetenis #mexico #mexico🇲🇽

A post shared by Sportal Open Tennis (@sportal.open.tennis) on

В първия кръг българинът ще играе срещу Иво Карлович.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.