ЦСКА - Литекс 1:0

Левски - Литекс 2:2

Вихрен - Литекс 0:1

ЦСКА - Литекс 2:0

Локо София - Литекс 1:0

Левски - Литекс 2:0

Литекс - Астън Вила 1:3

Славия - Литекс 0:3

Левски - Литекс 0:1