Ето това е голмайстор!!! Меси и Роналдо заедно не могат да вкарат толкова, дори ако им умножават головете по 2 или 3 като в бдкетбола.
Реализатор му викат на това Gong,
То ЦСКА срещу ЦСКА догодина ще си го има х2 тъй или иначе. :)
И как е възможно след всички цифри, точки, асистенции, серии и т.н. да не се напише крайния резултат? Хем получавам добра новина и позитивна информация, но сега трябва да потърся друга статия или сайт, за да разбера най-важното.
Мога без да мисля много да спомена и Ибрахимович. От изброените в класацията съм съгласен най-много за Икарди.
Най-големият отсъстващ на това първенство е Италия!
Преди години, когато даже нямаше регламент за подобен казус, финалът за купата преигра ли се? И аз не искам да взимаме мачовете си така, но за мен мачът трябва да остане служебно 3:0 и махане на точки от актива на Литекс (поне 5), въпреки че правичника казва друго, което е далеч по-лошо за оранжевите.
Прекрасно. Прохазка да отива в полузащитата и даже може и да не взимаме никой друг нов или максимум Абди. И без това имам няколко съмнителни защитници, ама хайде без да назовавам имена.
Или с други думи, даже в Габон, доходите са по-високи, отколкото в България!
От сутринта го мъчиха, накрая се предаде и подписа. Явно другият е по-държалив и още го пазарят нашите. :)
Малко в страни от темата, но мен почва много сериозно да ме плаши нивото на правопис и граматика в сайтовете. Според мен, всяка медия трябва да има текстови редактори. Наясно съм, че всеки бърза да напише материал, преди останали медии, но все пак е недопустимо да се пишат глупости. Някои от изреченията трябва да чета по няколко пъти, за да разбера, какво точно е имано предвид.
"Фрнация";
"Говорейки за организацията, трябва да попитаме хората, които са занимавали с ....."
"„Хората около мен ме тласнаха към футбола, семейството ми. Едни много страстни и запалени по футбола поляци и холандци, които работеха в мините, които нямаха какво друго да правят, за да се забавляват, освен да играят футбол. По тази причина аз се насочих към футбола. Освен това нямаше много какво да се прави – нямаше компютри, телевизия“, разкри коя е силата, която го е тласнала към Царя на спортовете фреската легенда."