Най-новото попълнение на Лудогорец - Тодор Неделев, официално беше представен на церемония в Разград. Неделев говори пред журналистите за целите и амбициите си в този отбор, а също така даде отговор на много въпроси, свързани с бившия му клуб, а именно Ботев Пловдив.

„Чувствам се добре, благодаря на Лудогорец за отношението, което е прекрасно. Имаха огромно желание да ме привлекат. Отборът ме прие много добре и съм тук, за да помогна да станем шампиони и да изпитам емоцията от големи мачове, в които всяка година играят“, започна Неделев при представянето си.

Официален сайт на Лудогорец - ludogorets.com/bg/
9 снимки

„Искам да кажа нещо като човек, който може да оценява и благодари. Поклон пред феновете на Ботев. Всичко, което съм правил за Ботев, е било за тях. Причината да стане този трансфер е, че имаше два клуба. Единият ми показа, че нямаше нужда от мен, докато другият показа огромно уважение и колко ме иска. Усетих страхотна подкрепа от тях. Мисля, че всеки един футболист, който не е желан в един отбор, ще отиде на място, където ще бъде ценен и уважаван. В личен план си пожелавам здраве и на моите съотборници, тъй като след този инцидент, който преживях, осъзнах колко важно е здравето. Искам да имам успехи с Лудогорец, да помагам с изявите си на терена. Ще се постарая на 100% да го показвам във всеки мач“, продължи новият №88 при „орлите“.

„Вътрешно почувствах, че бях нежелан. Не може след толкова години при оставащ договор от 3 месеца никой от клуба да не те търси и да се очаква в последния момент аз да се съглася. Аз каквото имах, излязох с горда глава пред феновете на Ботев. Обясних своята гледна точка, надявам се хората да ми повярват, тъй като никога не бих ги излъгал“.

„Мисля, че 3-4 пъти съм имал оферти от Лудогорец, но клубът не се отказа от мен въпреки тежкия инцидент. Усетих подкрепата им и усетих, че искат да ме вземат. Така се стигна до този трансфер. Не искам да навлизам в подробности за Зингаревич. Той си е казал неговата гледна точка, това е неговото мнение. Аз съм играч на Лудогорец и съм фокусиран върху този клуб – да печелим титли, да играем в Европа“, продължи Неделев.

„Виждате, че в големите първенства се случват големи трансфери в последните дни. Фокусиран съм изцяло върху Лудогорец и мачовете ми за този клуб. Казвам, че естествено ще има фенове, които няма да са доволни и ще ме наричат предател. Аз излязох пред тях и казах каква е моята гледна точка. Всеки човек си има мнение и може да повярва на каквото иска“, каза още той.

start-photo.bg
94 снимки

„От много години се познавам с Десподов. Играем заедно за България. Те ме приобщават в обстановката. Виждам отношението им, което е прекрасно и благодаря. Радвам се, че имам приятели в този отбор. Аз още след мача с ЦСКА съжалявах, че не взехме точки с Ботев. Има доста мачове докрая и ще направим всичко възможно да спечелим всички мачове и да станем шампиони. Не мисля, че ще ми е труден животът в Разград. Сменил съм просто отбора в България. Трябва да се адаптирам бързо и да давам всичко от себе си“, допълни Неделев.

„Винаги съм имал желание да стана шампион на страната. Мисля, че Лудогорец е отборът, който виждате в последните 11 години, е фактор у нас, така че това само може да ме мобилизира още повече да се раздам и да помогна на отбора да спечелим титлата и да запиша аз моето име в историята на Лудогорец като шампион. В личен план искам да ставаме шампиони и да играем европейски мачове. Дано още в неделя, ако треньорът разчита на мен, да покажа какво мога и да покажа на всички тук, че изборът им е бил правилен да ме привлекат.

„Както вече казах, не мисля, че мен трябва да ме питате какво става в Ботев. Има си шефове и ръководители и тези въпроси трябва да бъдат към тях, а не към мен“, констатира Тодор Неделев.

ludogorets.com
19 снимки

„Избрах №88, тъй като любимият ми номер е 8. В Лудогорец има такъв футболист и не се бях замислял, че Вандерсон е играл с този номер. Знам какво е направил той с този клуб и се надявам с този номер да го задмина по успехи в Лудогорец“, завърши Тодор Неделев.