Капацитета на стадиона е около 25хил души, след ремона около 12хил. А по изискване на Уефа посетители се допускат до сектори със седалки, които в момента са около 6-7хил. места, така че да, всички билети са продадени, а и в Русе пълнолетни има доста повече(възрастните пенсионери също се водят пълноелтни, ти да видиш), може би се бъркаш с Разград, а и навсякъде в Европа е практика да се правят фен зони за неуспялите да влязат на стадиона, а повярвай ми те няма да са малко, Русе е град със спортна култура и последните домакинства на Дунав показаха това. Аман от спортни капацитети и криви българи търсещи само кусури.
А как Роналдо, спонсориран от найк отиде в Реал спонсориран от Адидас? Ако това е истинска пречка реално няма да има нито един трансфер ...
А Иво Тонев трябваше ли да извади одбора след отменения гол на Гаджев? А всички отбори играещи срещу Лудогорец, трябваше ли да бъдат вадени след абсолютно тенденциозното свирене в полза на Лудогорец в 99% от шампионатните мачове и то особено решаващите и давам примери ЦСКА - Лудогорец миналата година по това време, Литекс - Лудогорец Март 2014, Славия - Лудогорец преди един месец, Ботев-Лудогорец, октомври 2013 Берое - Лудогорец ноември 2013 и просто няма смисъл да продължавам списъка е безкраен мачове за първенство и купа безчет свирени за Националната кауза, а отбори дори излизаха с юношите срещу каузата, че да не контузят някой за "Евробоеца". Смешно е двата най-неморални отбора да говорят за морал. Проблемите в бг футбола са факт, ноо крадеца да вика дръжте крадеца е смешно, а и да ги вадят и четиримата фена на двата отбора няма да загубят много. Да влязат отбори като Дунав, който е с най-голяма посещаемост от есента футболен град с традиции и истински фенове, който и в б и в група имат посещаемост колкото зелено оранжавите грандове.
За последните десет години осем пъти английски отбор е играл финал, 6 пъти финалист е бил Испански тим, 4 пъти италиански отбори, 4 пъти немски отбор. Три пъти е ставал и шампион отбор от острова, Испания има 5 титли, Италия две, а Германия една ... това е статистиката и фактите през последните 10 години. Да може би има спад във формата на английските тимове последните два сезона, но това е следствие на процесите на подмладяване на водещите тимове на Юнайтед и Челси. Германските тимове как се представяха в периода до 2009/10 когато колко сезона нямаха полуфиналист, а дори трудно достигаха 1/4 и 1/8 финали и то в лицето единствено на Байерн. Не правете драми турнира едва сега започва.