Още от детеее... съм от ЦСКА, но аз не съм от тези хора, които мразят противника, аз ги уважавам, въобще не се ровя в миналото, какво било, какво небило, признавам - сегашният ЦСКА не ме интересува грам, на стадиона бих отишъл, да попея песните, да се порадвам на атмосферата по трибуните, но на игрището никакъв интерес не представлява - наречете ме какъвто искате, но в моето сърце ЦСКА умре... казвам го с голяма тъга!
Не е това целта на коментара ми, за ЦСКА също бях на мнение, че би проработила следната стратегия - за да видим кой би бил истински фен, вместо да купувахме акции и тем подобни се прави като в големите отбори, всеки фен ставаа член на клуба и плаща членски внос, символична такса като 19,48лв за ЦСКА или 19,14лв за Левски и всеки месец си ги внася прилежно, който иска ходи на мач, който не иска - не ходи, но пак е полезен на отбора. Избира се президент/представител/директор, който има мандат 2 или 3 години, като всички действия са прозрачни, има отчетност и всичко се следи изкъсо, ако има някакви съмнения относно това как се ръководи клубът се иска отстраняването на избрания, правят се избори, гласува се остава ли или не остава, същото се прави и при редовните избори, аз съм член на клуба, имам стратегия как да се развива, кандидатирам се и ако вижданията ми се хареса на множеството заставам начело и си изпълнявам плана, ако има някакви съмнения - защитавам позицията си и така. При 25 000 членове (абсолютно реална бройка хора, които биха могли да отделят по 20лв месечно в името на клуба) се получава близо 500 000лв месечен приход или около 5,5/6млн лв годишен приход само от членски внос, а с такава сума и разумна политика вече всичко останало тава по-лесно, и недейте да ми казвате, че не е реално това!!!
игла няма къде да падне по трибуните, тръпката е уникална, с какво нетърпение феновете са очаквали подновяването на първенството...
наистина няма нужда да се обяснява, не е ощетил никой по никакъв начин, (взели са го за 12млн, продават го за 25млн!!!) ще играе там, където ще се чувства добре, не им прави чест нито на директора им, нито на феновете на уест хям да изливат хули върху него, не е техен играч, не могат да имат по-големи очаквания към него, от това, което получиха!!!
требва и едни от тони найка да си вземе, да стане добър като божигол!!!
бих подкрепил формат, в който първите 96 отбора в ранглистата се класират за Световното, където се разпределят на 32 групи по 3 отбора и да започват от 1/32 финали елиминациите!
всеки един формат си има своя чар, на теория може и да звучи много вълнуващо, на мене лично би ми било интересно да видя една такава надпревара, но при толкова много класирали се ще изчезне голяма част от емоцията на квалификациите, то и сега много отбори сме на принципа 'важно е учатието', ама поне между 'големите сили' (предимно в Европа) има някакво съревнование, все някои от тях остава за борда , докато при тая раздута бройка те няма как да не се класират и квалификациите се превръщат в едни 'приятелски мачове', подготовка за Световното!
Цесекар се гаври с млади левскарчета, те гледат като телета... :D (не се засягайте, приемете го като шега! ;) )
Следва КотаракЪТ да се прибира, ама Божинов никога няма да бъде, може да шняви малки котенца, ама само толкова!
Пирин кой???
Любко-то на Челси!!!
това изказване трябва да се запомни и пази, ако не се случи въпросният сценарий трябва да му се потърси отговорност за казаното на Даниел Боримиров, много желаещи за внимание има, всеки си говори каквото си иска, а никой не иска да носи отговорност за казаното след това!!!
изключително глупава постъпка, според мене, не ти се е дал шанс достатъчно не си бил в нужната форма, ама било нормално, защото не си играл 8 месеца... най-нормалното в това положение е да си налягаш парцалите и да се бориш за шанса си, а не да бягаш, постъпка на лигльо е това!!!
тази класация отдавна загуби смисъла и чара си, за съжаление...
не е сериозно това!!!
имаше докосване, Камбуров е опитен играч и го използва, сигурно е можело да продължи, но го има в играта, според мене дузпа може да се отсъди!
Баш, па на Скорсезе ли тръгна да се правиш на тарикат, беее... ако бех на местото на Скорсезе щех да направя филм за точно 20млн евро с негово участие и едно, че щех да му стопим буталата от изисквания, щях да го направя да изглежда нелепо, такъв хорър щеше да изживее, че всекави такива мисли да му избегат от главата (не за друго, нищо лично, просто да не се прави на тарикат!), феновете му, които трябва да се признае, че не са никак малко, ще го гледат, без значение какъв е филмът и прибирам една печалба от 200млн евро, примерно. Прото, щом има такива претенции му се прави друг филм, който да му хареса, бам и там една печалба от 200млн, примерно. На това му се вика и вуко сит и ягнето цело!!!
има една разлика, че не идват просто така, на разходка, всяка повиквателна е подплатена с хонорар!!!
и къде е българското в това предложение, не е решението в натурализирането на този или онзи!?
много е прав!!!
Докога на тоя мамалигар ще му се позволява да се разиграва коня... ситуацията в 22-та минута си е за 3 мача вънка, за назидание, разбирам да се играе твърдо, ама това не прилича на нищо!
Тия номера сме ги гледали!!!
имаше нарушение срещу вратаря при първия гол, но тука положението си е чисто!
според мене не е дузпа това!
Според мене при първи гол на Лудогорец спокойно можеше да се отсъди нарушение срещу вратаря. Да, отби топката, но тогава играчът на Лудогорец връхлетя върху него и това му попречи да подходи адекватно към последвалата добавка, да кажем, че ако е срещу полеви играч подобно нарушение да не се отсъди, но срещу вратаря това си е нарушние!
Децата не бива да плащат за грешките на родителите си, какъв пример му се дава на това дете, как се запазва това дете, какво е виновно детето?!?!?!
Второ или поредно питане, с другото дете какво правим в такъв случай, защото не изгоните и него или може би причината е по-дълбока?!?!?!
а, още нещо, в репортаж от събитието интересен беше моментът, когато Григор натисна клаксона и от всичките само Шарапова се обърна (според мене със съзнанието, че знае кой го е направил това!), закачат си се хората, хич не им е неприятно!!! ;)
На втората снимка доста желаещо си я гледа Григор, а като гледам и Шарапова точно тая снимка е избрала за туитът си - съвсем възможно е да са 'потвърдили' новината за раздяла, за да ги оставят на мира само!
Макенджиев, Китанов заслужават повече да са в състава, Бирсент Карагерен също, много повече заслужава да е там от Сашо Тонев, Мишо Александров или пък Тодор Неделев, голмайсторът на първенството за момента Ивайло Димитров и той също заслужава да получи своето, Йордан Минев от какъв зор е там, контузия след контузия ниже, но е там, не си го обяснявам да вземат, примерно, Мики Орачев - това е бъдещето, не Данчо Минев!!!
Разочарован съм, Гаджев как така са го пропуснали... ходи ми се на тоя мач, в момента съм на кантар, по-скоро ще отида, но ще съм с гръб към игрището, мисля си, че това е правилното отношение, да сме на стадиона, но явно да покажем, че не сме съгласни със случващото се!
де Ноойер има много хубави футболни качества, случи ли са на футболист от Левски!
  • 1