Е хубаво от А група махат Литекс ,а за купата какво следва ? И по кой правилник изобщо могат да ни изхвърлят от купата ?
Чета коментарите на левскарите и ми стана едно нещо ясно.Страх ги е от преиграване и за това не искат и да става дума за такова.А защо след безредиците в Ловеч не бяхте наказани, а случая се разглежда чак сега.Е аз ще ви кажа ,защото щяхте да сте без публика сега срещу Литекс.Но пак минахте и по тънката лайсна и ще сте без публика но срещу монтана .
Дадоха ви дузпа ,за да може да вкарате поне един гол ,че кат тръгнаха нещата и с 9 играча си бяхте гола вода. П.С И тази дузпа едва ли щяхте да я вкарате ама айде....
Изгониха ЦСКА.Сега ще изгонат и Литекс.Да изгонат Лудогорец и Бероя , за да може най накрая лефски да стане шампион! Бихме ви с 10 човека,поведохме ви с 9 човека!Какво се правят левскарите като са срам за цяла България с повече играчи да падат два пъти за четири дена.
При евентуален успех на нашите някой знае ли полуфиналния ни мач дали ще е от 17:45 или 20:45? Или пък това ще стане ясно чак сле изиграването на този мач ?
Българи Юнаци!!!
Какви олигофрени има като теб на този свят НЕ Е истина...