Марков: Стана рецидив да се отсъжда в ущърб на ЦСКА

Пламен Марков източник: LAP.bg, Илиан Телкеджиев

Пламен Марков източник: LAP.bg, Илиан Телкеджиев

Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков се оплака от съдийството след домакинската победа с 3:1 нас Черно море в мача от 27-ия кръг на Първа лига. Шефът изрази мнение, че става рецидив да има погрешни реферски отсъждания в ущърб на „червените“.

Припомняме, че имаше съмнения, че попадението на варненци е от засада.

„Считам, че нашият отбор победи и имаше игрово превъзходство, държеше инициативата, създаде немалко голови положения. Естествено при 2:1 се създаде усещането, че мачът става тежък. Но нека не забравяме и как падна и техният гол. За пореден път бих казал още една засада, явна, която бе видима от всички. Така че, става вече рецидив на „Българска армия“ да се отсъждат погрешни решения в ущърб на нашия отбор“, започна Марков пред клубната телевизия.

„Считам, че за пореден мач това става на нашия стадион. Тези тънки, на пръв поглед незабележими уж грешки на съдиите естествено, че влияят много. Можеше да се стигне и до някакво изравняване и тогава наистина щяхме да си кажем, че мачът е бил много тежък и много труден за ЦСКА. Естествено по никакъв начин аз не оправдавам нашите играчи, които правя очевидни пропуски пред вратата на съперника и положения, които трябва да се реализират. И да не бъда упрекнат, че търсим само грешките на съдиите, но не бива да отминаваме с лека ръка и тези грешки, които наистина влияят много негативно и в крайна сметка стават в ущърб на нашия отбор“.

„Бих допълнил и контузията на Каранга. Мисля, че тази ситуация и по начина, по който подходи вратарят на Черно море, би трябвало да бъде санкционирана. Виждате, че се стигна до съмнения за счупване даже на крак на нашия нападател, никаква ответна реакция. Така че, когато визираме определени грешки на съдиите, наистина те не са без основание“, добави Марков.

„Не може да нямаме притеснение. Аз вече в няколко интервюта казвам, че нашият отбор е в процес на изграждане. Естествено ние не търсим помощ от съдиите. Но нека все пак да има обективни решения, които да не влияят както на крайния резултат, така и на ставащото на терена в отделните мачове“, завърши Марков.  

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
ЦСКА Пламен Марков

Първа лига