Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов гласува пълно доверие на наставника Делио Роси. Според него, въпреки лошата серия напоследък, италианецът и играчите имат ръководството зад гърба си, защото според шефа отборът е поел по правилния път, макар да криволичи по него. 

"Клубът стои твърдо зад треньора и футболистите. Вярваме, че пътят, по който сме поели, е правилният. За съжаление, трудно постигаме резултатите, но ние сме наясно, че сме направили правилната стъпка и няма да оттегляме подкрепата си към треньора и футболистите", заяви Иванов пред "Канал 3" и обоснова решението на ръководството. 

"За нас позицията е принципна. Наясно сме, че имаме дълъг път, вече изживяхме някои от промените. Надявам се, че в този месец и половина ше покажем, че качеството ни ще се материализра в отборна игра и отборен дух, каквото искат да виждат феновете ни."

"Какво ще се случи след няколко месеца, трудно е да се прогнозира. Очевидно, че мачовете за Купата са важни и фокусът ни е мач за мач. Резултатите се надявам да са в наша полза", добави изпълнителният директор на Левски и призова за подкрепа от феновете в тежките мачове до края на сезона. 

"Очаквам подкрепа от феновете ни за следващите мачове. Ще кажа очевидното, че няколко грешки в два мача ни костваха пет точки. Ясно осъзнаваме, че това създава напрежение и недоволство сред тях."

"Това е ситуацията, за нас остава предизвикателството, че със състава можем да покажем много повече. Каквото имаш да казваш, го показваш на терена, както казва Гунди", сподели още Красимир Иванов.