Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Чиста дузпа, че и червен картон, ясно се вижда как се удря в ръката му, иначе влизаше.
Роналдиньо БЕРОЕц! Чакаме го в Зарата!
Цялото ми уважение към Тонислав, но като се изключи мача му със Спартак Варна, не показа че заслужава да играе дори миналата година когато се борихме с последните. Топката го удраше в наказателното без да реагира, покриваше се... Жалко аз лично очаквах много повече от него, но явно нещо не успя да си пасне със Зарата.
Пожелавам му успех в следващия отбор освен срещу Берое!
Хахаха, много сложно да умножиш 2 * 55 ст, че миличкия го закръгли на 50 стотинки. Аз даже очаквах да е нещо много по-евтино. Голяма работа, варварите нямат акциз и си пилеят ресурсите, които по късмет са получили с пълни шепи, но и те рано или късно ще свършат.
„Мач Телеграф“ превърнаха Гонг в жълта медия.
Докато Перукан е начело нищо не може да ни помогне.
Ако Шахтьор иска да не играе в Евротурнирите ще отиде в руското първенство, само че едва ли са толкова
глупави.
@bobidobi Не съм сигурен сарказъм ли е това или си толкова глупав?
Докато Перукан е в БФС аз няма да гледам и един мач на националите!
Гредата на Камбура защо я няма в репортажа?
От както Партията Майка ги купи, нивото им е такова, ниско и по-ниско ще става
Срам и позор! Хора без грам морал!
Да махнеш едно от малкото смислени неща в нашето първенство е направо безумие!
Доста е смело изказване е да обвиняваш Хубчев че е продал ония мач след като направи толкова през годините за Берое. Не случайно паднахме и втория мач, в който ни водеше Липата и Хубси вече го нямаше. Замислете се малко преди да ръсите подобни небивилици.
За мен Петър Хубчев е най-правилния треньор в момента за Берое, на второ място - Липата.
Имат си работеща държава хората
Ако се гледа внимателно се вижда как вратаря посича с коляното нападателя. Чиста дузпа!
Напълно безумен картон, както и дуспата след това.
Феноменален гол на Камбуров, дай боже всеки на 40 години да има неговата физика и дух!
Ще ме прощавате Гонг, но сваляте нивото все повече. От както ви взеха, станахте ниво държавно.

Първо много се радвахте да съобщите че Берое са платили 100к лв за да трансфер. Сега като се оказа, че не е вярно, пускате че 12 000 са огромни суми за Камбуров. Че той в ЦСКА 1948 вземаше 40к. Отделно той си върви с Рефан и рекламен договор, така че на практика те му плащат заплатата.
А защо не коментирате, че Лудогорец са взели 1 529 273 лв от държавата само покрай коронката?
https://bird.bg/corona/?q=лудогорец
Подобно е и положението с Гришата
Чак пък наглост, не бих казал. Хората си вярват в тяхната си ценностна система и си устояват. Разбираемо или не, това си тяхно право.
А наглост бих казал е, че когато Гонг преди бяха най-сериозния спортен сайт, но коато станаха част от Партията Майка уволниха сериозните си журналисти и се превърнаха в жълта медия на която не може да се вярва. Наглост е когато хулиганите на ЦСКА-София заплашиха държавата, тя клекна и ги пусна на стадиона. Наглост е ако и изтриите този коментар, защото казва истини които не ви отърват.
Глупостта е гнусна пандемия разпространявана от политици за да управляват овцете по-лесно. Който не вярва във вируса да отиде доброволец в някоя болница!
Срам и позор!
Футбола и феновете винаги сме се славили със свободния дух, който носят. Това е едно от нещата заради, което аз съм футболен фен и обичам футбола. Ако това е вярно в статията, вие сте срам и позор!
Всъщност съдията по-скоро подбираше Левски от самото начало и чак когато вкараха почна да свири по-обективно.
Иначе си личи кой е селския отбор, който беше дошъл да измъкне равен и с късмет и с калитарски гол го направи. Берое беше с яко осактен състав, дори не направиха смяна през целия мач, но говедата дори не смееха да си помислят да ни победят. Срам сте за България!
Срещу кого играят?
Това не е репортаж, а само гола!
Единствено е възможно да са прави за удара на Като без топка, но пък Берое беше ощетен защото дузпата трябваше да се преиграе. Вратаря им беше метър пред голлинията, а половината футболисти на Ботев се втурнаха в наказателно преди изпълнението.
Малко странно е да сравнявате този инцидент с тези от България. В единия случай говорим за случка на входа на стадиона и моментално наказание за провинилите се, а в България говорим за бой с колани на терена, удряне на футболист от феновете и липса на адекватни наказания. А върха на сладоледа е интервютата по националните медии с най-дейния участник в тази варварщина.
Точно на 2 декември 2018 е жребия, защото квалификациите почват март 2019. Преди това ще е новата Лига на Нациите.
  • 1