Срам и позор!
Футбола и феновете винаги сме се славили със свободния дух, който носят. Това е едно от нещата заради, което аз съм футболен фен и обичам футбола. Ако това е вярно в статията, вие сте срам и позор!
Всъщност съдията по-скоро подбираше Левски от самото начало и чак когато вкараха почна да свири по-обективно.
Иначе си личи кой е селския отбор, който беше дошъл да измъкне равен и с късмет и с калитарски гол го направи. Берое беше с яко осактен състав, дори не направиха смяна през целия мач, но говедата дори не смееха да си помислят да ни победят. Срам сте за България!
Срещу кого играят?
Това не е репортаж, а само гола!
Единствено е възможно да са прави за удара на Като без топка, но пък Берое беше ощетен защото дузпата трябваше да се преиграе. Вратаря им беше метър пред голлинията, а половината футболисти на Ботев се втурнаха в наказателно преди изпълнението.
Малко странно е да сравнявате този инцидент с тези от България. В единия случай говорим за случка на входа на стадиона и моментално наказание за провинилите се, а в България говорим за бой с колани на терена, удряне на футболист от феновете и липса на адекватни наказания. А върха на сладоледа е интервютата по националните медии с най-дейния участник в тази варварщина.
Точно на 2 декември 2018 е жребия, защото квалификациите почват март 2019. Преди това ще е новата Лига на Нациите.
Хубчев трябва да бъде оставен да работи, вижда се че имаме напредък.
Дузпа няма защото преди това има нарушение, но червения картон е нарисуван. За пореден път съдиите не смеят да свирят срещу Лудогорец, което не е добре нито за тях нито за бг футбола като цяло.
Браво на Илиан Илиев! Надявам се да върне пак в Берое!
Браво, хубав гол!
@iliyan
Напълно съм съгласен с теб, само бих добавил, че и в момента продължават да дразнят с отлагането на мачовете си от вътрешното първенство. Не знам какво толкова им пречеше в събота да играят с Берое.
Valio, мисля че футболистите нямат право да напускат ако е изваден клуба и им е осигорено всичко - заплати, треноровачен процес и т.н. Освен ако разбира се нямат такава клауза в договора. Нека ме поправи някой компетентен ако греша.
Успех Берое!
Мечка, не прави глупости. В чужбина да отидеш разбирам, ама Левски?! Това е абсурдно.