Литекс нанесе първо поражение на ЦСКА 1948 в двубой от 10-ия кръг на Втора лига. Победното попадение дойде в 74-ата минута, когато точен беше Георги Иванов. Това беше и първо поражение на тима на Петко Петков в официален мач от старта на сезона.

В 74-ата минута на двубоя с далечен шут Георги Иванов прониза вратата на Наумов и изведе Литекс напред в резултата.

Най-чистата ситуация пред гостите дойде в 10-ата минута, когато след грешка в отбраната на домакините и на вратаря Петров, Тони Иванов имаше възможността да се разпише, но не уели празната врата. Домакините отвърнаха с удар на Тонислав Йорданов в 21-ата минута, но вратарят Наумов беше на ниво и улови топката.

В 31-ата минута на двубоя след изпълнение на пряк свободен удар, Тонислав Йорданов в опита си да изчисти кълбото щеше да си отбележи автогол. Осем минути по-късно Йорданов от пряк свободен удар не сполучи да порази Наумов.

През втората част първата сериозна опасност  дойде в 52-ата минута, когато Тонислав Йорданов от пряк свободен удар стреля опасно, но Наумов с котешки рефлекс се справи със ситуацията. Малко по-късно Чавдар Ивайло опита нещо интересно, но не сполучи да се разпише.

Така се стигна до 74-ата минута, когато Иванов прониза Наумов. В края на двубоя домакините имаха възможност да реализират и втори гол, но Йорданов от изгодна позиция не намери целта. Така в крайна сметка Литекс спечели двубоя и вече има 14 точки и е на 7-ата позиция. ЦСКА 1948 е на първото място с актив от 24 точки.

Литекс - ЦСКА 1948 1:0
голмайстор: 1:0 Георги Иванов (74)

Ето и съставите на двата отбора:

Литекс: Петров, Мицаков, Николов, Ганев, Минков, Иван Иванов, Димитров, Георги Иванов, Капитанов, Митрев, Йорданов

ЦСКА 1948: Наумов, Александров, Христов, Дяков, Атанасов, Сандански, Иванов, Шопов, Ивайлов, Денислав Александров, Гущеров

главен съдия: Стефан Павлов