Новото ръководство на ЦСКА ще стартира селекцията с привличане основно на български играчи, пише „Мач Телеграф“. Включени са както футболисти, играещи в български клубове, така и такива от странство.
 
Най-интересното име е на един от хитовете на Локо Пловдив и efbet Лига - Ангел Лясков, който направи най-силния сезон в кариерата си и стигна до националния тим. Лясков вече е играл за ЦСКА, но през лятото на 2020 година премина в словенския Олимпия, а впоследствие подписа с ЦСКА 1948. Той играе като ляв бек, а именно там „червените“ имат огромни проблеми като ползваният на този пост в последните мачове Санянг правеше гаф след гаф.
 
Другият национал в списъка е нападателят Георги Минчев, който също се представя много силно за силния кипърски тим АЕЛ Лимасол. Той записа 19 мача за първенството, в които реализира 11 попадения. Минчев е един от двамата играчи в историята, реализирали хеттрик срещу ЦСКА на „Армията“. Нападателят го направи при успеха на Локо Пловдив с 3:1.
 
ЦСКА ще опита да си върне и двама футболисти от чужбина. Тава са защитникът Пламен Гълъбов, който за последно игра за израелския Бейтар Йерусалим, и Петър Витанов от белгийския Беверен.