Само Милиционера е достатъчно тъп за да си пише сам от два профила и да си лайква... :lol: То бива червена идиотщина, ама с всеки един ден се убеждавам, че за такива като вас трябва да има отворено едно Белене и директно там да ви пращат.

П.С. Браво за инициативата и на двата клуба.
Надявам се, че добре им плащат на чорбетата да налазват статиите на Левски с заучените си фразички.:) Вижда се ясно как всички са на едно мнение писано лично от бай Ставри. Жалка работа.
Добре платена сбирщина от В група налазва темите на Левски с заучни фразички. Сами не усещат колко са жалки и смешни. :)
Виждам, че това дето стърчи над раменете ти служи само за равновесие. :D :lol: :mrgreen:
български*
Най-грозната емблема която съм виждал някога. Факт. :lol: Може отново да ми пратиш някое лично съобщение написано на развален българския. :mrgreen:
Точно така, Бойко друга работа си няма и само спонсори и пари за Левски търси! Бива ли да сте толкова кухи червените? Така като ви гледам как знаете турски език си личи, че те горди членове на ДПС!
Не, прави те хейтър на Левски и ЦСКА! А изброените отбори не си ги защитавал толкова колкото Лудогорец. Да не говорим, че нападаш Левски и ЦСКА при всяка възможност. Та като говориш за хейтъри първо виж себе си!
Защо да ги оставяме на феновете им след като ти си един от тях макар, че отказваш да го признаеш. Те може и до Лудогорец 5 да си направят, но нито един юноша няма да влезне и да измести тези бразилци, румънци и всякакви други.
Ти ми говориш за пускане на юноши в А група, а даваш пример с Б група след това.
Като гледам любимия ти Лудогорец на, който се правиш, че "уж" не си фен пуска юноша след юноша... Разбирам нещо много да ставаше то всички тези юноши, че толкова да се реве за тях. Като ги гледам само Краев и Деян Иванов стават, всички останали (Цоневи, Орачев, Мисяк и т.н) са пълна трагедия!
Че ние сме свикнали. И през миналите сезони бяхме спонсори на БФС от глоби и всякакви измислени наказание. Нищо ново. Само не ми казвайте, че сте наказвани повече от нас... ;)
Ами ти не видя ли колко силен беше удара? Коментаторът трябваше да види 5 пъти повторенията докато разбере дали е гол. Съдията може и да е на 3 метра ама всичко става за секунди. Че гол имаше няма смисъл да се спори, но защо всяка грешка в полза на Левски е подпиране, а всяко рязане като двете поредни дузпи в Коматево и Герена не се коментират като ощетяване? Много сте нагли като гледате нещата избирателно заради пристрастие и омраза...
То голямо бутане бе. Ако бутаха толкова Левски щеше да е шампион за 100 години 100 пъти. То бива да си тъп и нагъл, ама и да не знаеш какво пишеш направо чупиш тъпомерите...
И няма мач в който фенове на Цуца Панчаревска не са ревали за неотсъден тъч.
На почти всичките ревьовци тук им е трябвало поне 3-4 повторения докато зацепят има ли гол или не, но иначе са големи разбирачи. Представи си за секунди да се случи това. Значи много е лесно с повторения да кажем, че гол имаше, но това става за секунди. Топката беше доста силна и буквално не се видя къде пада. С повторение и баба знае.
Глупако, а защо при почти същата ситуация когато топката беше изритана от метър и половина в ръката на Махмудов с която той се предпази от топката се свири фаул? Значи за едните като играят с ръка няма дузпа, но за другите се спира атака, а Махмудов оставаше и сам срещу вратаря...
Нищо не признавам, защото няма какво да се признае. Ясно съм написал преди това да се самозаблуждават, че все още са някаква световна и европейска сила. Което ще рече, че винаги са се самозаблуждавали. Явно трябваше да поставя "световна и европейска сила" в кавички за да ме разбереш. :lol:
Пинко, това е класация направена от някакво спортно издание по техен си критерий. Както казах в форума утре вестник "Земя" може да направи класация за неправилно хвърлен тъч в ЕКТ и ЦСКА да заема 46-то място заради 3 неправилно хвърлени тъча, а Левски 97-мо място заради 1 тъч. :lol:
Ето толкова е ценна и тази класация! В официалния сайт на УЕФА си го пише: 167 Левски, 203 ЦСКА.
И както казах на един друг, можете да се самозаблуждавате, че все още сте някаква световна и европейска сила. Няма лошо! :mrgreen:
А други като теб ще гледат А окръжна или ново уродливо отборче. Не ти е лесно. :lol: :lol: :lol:
Е няма такава наглост. Това отборче за трети път ще влиза незаконно дикретно в А група. Още от самото си съществуване, после когато се обединява с останалите армейски отборчета и ги изпраща в долните нива само за да остане в А група. И сега като ощетява много хора, погазва правилата на УЕФА с помощта на БФС. Не знам техните фенове с какви очи одобряват подобно нещо.
Мърша може да викаш само на тази където те е изсрала такова лайно. Напълно ненужен за обществото неандерталец.
Ако изпроси пари за още 3 сектора нищо чудно. Бойко с радост ще реже лентички... Но да не забравяме, че сам каза да взимаме пример от Лудогорец! Да очакваме ли пари за стадиони от държавата и Европа за останалите отбори също? М?
Значи те са фейсбук биячи, а ти си форумен бияч? Нещо разлика между теб и тях не виждам!
Голям праз, сега чорбарите ще изпочупят фен магазина на Левски и те така!
Защото няма такава класация глупендер комплексиран.
Ще има, бъди търпелив. :lol:
След още един мач заемат втората позиция заедно със Спартак Варна, а след него еднолично печелят калъфката в тази толкова престижна класация на световните идиоти без гол. Все така да им върви.
Каква чест и каква титла за ЦСКА? :roll: Такива неща при тях няма, няма и да има НИКОГА! 8-)
Господинчото с порното, защо се покри от сайта и форума след победата на Левски? :lol: :cool:
И в България не го искаме особено.
  • 1