Един от собствениците на Левски Николай Иванов заяви след днешния Управителен съвет, че от шест години не гледа телевизия, и по тази причина не е виждал Делян Пеевски дори на малкия екран.

"Ние искаме да има европейско поведение между футболните хора. Какво ще стане, ако аз сега отговоря по махленски начин на Венци Стефанов?! После ще се чудим защо чупят седалки по стадионите, защо стават все по-малко хората по трибуните," заяви Иванов.

"Никой не ме е насочвал да бъда в Левски освен Иво Тонев, с когото преди това сме имали няколко разговора на тази тема. Не знам как ще приемете това, което ще ви кажа, може да ме помислите за късметлия, но аз от шест години не съм гледал телевизия. Така съм си решил. Поради тази причина, не съм виждал Делян Пеевски дори по телевизията," сподели Николай Иванов.

На въпрос дали се е виждал с премиера Бойко Борисов, той отговори: "С господин Борисов съм се виждал в качеството си на член на Българската браншова асоциация „Пътна безопасност“. Така че на нашите форуми сме се виждали. Но сме разговаряли само по тази тема - сигурността по пътищата."