Хората се контузиха, оперираха се, възстановиха се и започнаха пак да играят тенис на най-високо ниво, нашия ходи при лечителки, знахарки, баячки или се замразява. Толкова ли няма един човек в щаба му с трезвен ум? Отдавна да го е забравил тоя проблем с рамото. Може ли да си загробиш две години от живота поради слабоумие.
@Procursor Продължавай, Кадиря, искрено ме забавляваш! :) Апропо, всеки път ми сърцето ми се изпълва с радост, когато те видя да драскаш под различен псевдоним. Прекрасно е, че блювните ти все пак има кой да ги възпира, макар и временно :)
@Procursor Оп, Кадиря, пак ли са пуснали нета в бежанския лагер в Банишора? Днес за теб Николай Киров ли съм? :) Тъпотията не прощава, вуйче! И сори, няма лек за нея, няма и надежда за теб.
Е*ахти статията, заклевам се! ЦСКА се разделя ПОНЕ с двама до края на август. Сигурен напускащ Стойчо Атанасов…ама можели да го дадат под наем. Други ПОТЕНЦИАЛНИ напускащи са Бодуров, Чорбаджийски, Гълъбов и Пинто. Ситуацията около Бодуров и Пинто е напълно неясна.

Нов връх в спортната журналистика, левъл: сестри Тошеви.
Хора на сестри Тошеви пак прави нескопосан опит да "опява" ситуацията в Левски. Не се притеснявайте, сестри Тошеви (и прилежащите към вас люлякови припоци). Левски ще пребъде
@KirilD Кадире, къде пак се изхождаш неподготвен? Толко са добри Бирои и Ботевъ, че до зимната пауза са на 10-15 точки зад Левски. Банишорски измекяр :)
Хибрида от Ловеч/Етрополе отстрани с клизма хърватския футболен колос Осиек и си повярва, че е отбор :)
Оляхте се с тази разпоретина, всяка седмица и обръщате внимание. Пародия на спортна медия :)
Да, Надал, Федерер и Джокович пречат на Димитров да победи 405-я в света :)
Те тава е шаврантия, не като Цура Панчаревская :)
Божинката да налазва Андреа, тъкмо и тя затръшна вратата на Кобрата :)
Добре дошъл в най-великия клуб в България :)
@pisna_mi Хибрида имали лесен мач с Ботев, дето ги лупка 3 пъти за 2 седмици :) Пий си хапчетата, момче!
Пак се коментират свирени и несвирени дузпи :) А втори жълт за Кристиян Малинов кога?? Ловешка му работа!
Бий червените от Ловеч, бий бий бий :)
@karakala А мен най-много ме дразнят тукашните "всезнайковци", които не са нищо повече от едни дребни душици, на които им олеква само като оплюят чуждия провал.
Хахахаха, от земята до небето било, видиш ли, настояването на Левски за повече допълнително време и същото настояване на Цска-София! Адски нелепо, Александров, адски нелепо, как пък един път не си пречупи езика да кажеш нещата така, както са. Само вие сте ощетявани, другите не са или нямат право да претендират. Смешник!
Ахх, мед, мееед, МЕД ми капе на сърцето да чета оранжевите ни приятелки отдолу. Колко са им се свили душичките и са им се стегнали гърлата, че Левски е в подем и нещата вървят. Не искали да слушат за Костов, за Стоянович, за публиката. Като не искате - МАРШ от темите на Левски и обратно при темите за Ел Йефтич! :) :) :) Само ЛЕВСКИ!
И само Левски, обичаме те !! :)
Пет пъти снощи по Скай Спортс казаха имената на потенциалните противници на Джошуа през следващата година и нито веднъж не се чу името на Пулев.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
На колко коефициент?
Стига си спамил един и същи линк от вчера. Гледай класацията на IBF, там Пулев е първи!
Конните надбягвания завършвали така :) :) Всяка вечер завършва така в Англия, еле пък в Манчестър специално :)
Хахаха, че недей да четеш, кой те кара!

Абе ейй, спреляци, длъжен ли ви е за нещо Гришката, че не разбрах? Нещо сте в позиция да изисквате от него ли? :) :) :)
Тия ЛитЕкса много силни бе хаха :)
Ооооо ти си всичко за нас!!! Само ЛЕВСКИ але але але :) :) :)
Аз го проумях отлично "смисъла" още на първо четене. Григор да се бил извинил ЗА СЕБЕ СИ при контакта си с българи, че и на турнира в София. И за какво да се извини? Че накривил кефа на някакви патрЕотари, защото не се бие в гърдите като динковец...
Хаха, поредният, който си мисли, че Григор Димитров му е длъжен за нещо. Лично извинение от него не искаш ли, или груповото такова също ти върши работа?!?
Ще ме прощаваш, но Левски от 2 контри щяха да вкарат два гола, ако Гошо Костадинов беше подал, а не да се прави на улав. Което разбира се не означава, че качеството на футбола е било високо. За Литекс съм съгласен, лутаха се като мухи без глави.
  • 2