ФЕЙК НЮЗ!
Слаби журналистически познания, водещи до грешна информация. 10 пъти се обясни, че приходите от ХелпКарма отиват за покриване на текущи разходи, докато постъпленията по сметката на клуба отиват за погасяване на задълженията към НАП.
На Домуса му е пределно ясно, че "дерби" между Разград и Ловеч не представлява интерес за никого :)
@BaLoN Балон ли си, Галфон ли си, какво си изписал 1000 реда с обяснения? Отиваш в сайта на БФС, отваряш отборите, лицензирани за Първа Лига и ще прочетеш: "РЕШЕНИЕ: Наименованието "ПФК ЛИТЕКС - ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на "ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД. Толкова по въпроса с мозъчните ти напъни!
Гелосани евтини интриганти от гонг, кога точно държавата ще налее парите за козирката и колко точно ще са? А на амебите коментирали долу, колко трябва да сте плитки, за да се вържете на провокациите на гелосания?
Гонгаджии, последните 2 месеца имаше 10 такива ОФИЦИАЛНИ бълвочи. Аман от пишман журналисти...
На кой изобщо му пука? Мачовете на този измислен отбор до края на годината са само и единствено за здраве.
Обективно погледнато единственият ни шанс да играем с отбор от друг контитент е в приятелски мач, тъй като световно няма да помиришем в следващите десетилетия. Така че защо не :)
@stefstan Тъкмо и аз за това се сетих...
Те тава е шаврантия баце, не като Цура Панчаревская Етрополская :)
@Mariana74abvbg Да да, такае, вярное, 100% така беше, г-н/г-жа тролей. Само една греда удариха и гол в последната минута
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Явно са захванали далавера с комисионни с някой агент на Острова, к'во толкоз :)
Сестри Тошеви пак на амбразурата, за да защитават модела на Отбора на Завода. Представям си милата картинка: Домуса влиза в офиса и дава нареждане да се напише статия как без чужденци не може. Диктува на Тошев основните идеи. Последният си води записки старателно. Позволено му е да добави няколко по-гръмки изречения за патос и да не щади удивителните знаци. И те ти булка, новата блювня е готова за консумация :) :)
Те тава е шаврантия баце, не като Цура Етрополская :)
Те тава е шаврантия, баце, не като Цура Микренская Панчаревская :)
Кака се ожени! :D
Лумпените и наркоманите в сектор Б не трябва да се толерират по абсолютно никакъв начин! Ама 50 лв. за седалка - ш'ма извиняяш :)
САМО ЛЕВСКИ! Утре вестниците...ПЪРВИ :)
@Mariana74abvbg Да, Славия обикновено излиза да играе атакуващ футбол и да се надиграва с Левски и в никакъв случай не се лежи по цели полувремена на терена и Урсула не се размотава като народна песен. Ама тая вечер били слаби, пусти му късмет :)
@Mariana74abvbg С каква дрога се друсаш? Станислав Генчев истински ЦСКА-р? Та той през живота си е играл предимно за Левски и Литекс (сегашному ЦСКА-София) :) :) :)
@mario_kempes ее бате, тогава като падне що подхранваш изпразнения си от съдържание и смисъл живот?? :) Аре у лево, трол
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@Prokurator Кадире, бежанец нещастен, колко картона спести Кабака на червените люляци. Още в 4-та минута, после на Албентоса едно хващане на топката с ръка умишшено беше за червен. Оранжеви смешници микренски!
Нямахорец и със съдията не можаха да си бият. Затова - днес, вестниците, първи :)
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Хората се контузиха, оперираха се, възстановиха се и започнаха пак да играят тенис на най-високо ниво, нашия ходи при лечителки, знахарки, баячки или се замразява. Толкова ли няма един човек в щаба му с трезвен ум? Отдавна да го е забравил тоя проблем с рамото. Може ли да си загробиш две години от живота поради слабоумие.
@Procursor Продължавай, Кадиря, искрено ме забавляваш! :) Апропо, всеки път ми сърцето ми се изпълва с радост, когато те видя да драскаш под различен псевдоним. Прекрасно е, че блювните ти все пак има кой да ги възпира, макар и временно :)
@Procursor Оп, Кадиря, пак ли са пуснали нета в бежанския лагер в Банишора? Днес за теб Николай Киров ли съм? :) Тъпотията не прощава, вуйче! И сори, няма лек за нея, няма и надежда за теб.
Е*ахти статията, заклевам се! ЦСКА се разделя ПОНЕ с двама до края на август. Сигурен напускащ Стойчо Атанасов…ама можели да го дадат под наем. Други ПОТЕНЦИАЛНИ напускащи са Бодуров, Чорбаджийски, Гълъбов и Пинто. Ситуацията около Бодуров и Пинто е напълно неясна.

Нов връх в спортната журналистика, левъл: сестри Тошеви.
  • 1