Малката Вуца, гнусен чорбар, направи и невъзможното да НЕ уцели нито веднъж ъгъла от 9 дузпи. Халал да им е победата на червенооранжевите телетъбиси, аз по-неориентиран и трагичен отбор не си спомням да съм гледал
Анонимна Гонг партенка, зад която никой не се е подписал с името си. Няма какво повече да се каже
@igochev Руските плъхове вече го напуснаха. Уви, парадните им униформи ще си останат неизползвани
Проклинам деня, в който големите дирници се превърнаха в световен модел и еталон за женска красота...
Честита победа на всички левскари срещу най-кривия отбор в А група! Само Левски
Стойчо е голяма лисица! Сравнява с феновете на Левски и знае, че по този начин ще предизвика ответна реакция :)
Е, англичанчето едва ли си има Маджо да го издържа. А и не си спомням да сме му искали мнението на слабия собственик на Славия
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Тотален фейк ми се струва тази новина. Общественото мнение в Англия за България след последния мач на националните отбори е тотално негативно (обявиха ни за расисти и неонацита). На този фон не виждам как английски фонд ще инвестира в български отбор, особено като се има предвид и поведението на лумпените от сектор Б. Не знам, дано да греша
Хахаха, някакви драми от рода на Меси виждам тук :) Тошката отдавна е доказал, че извън пределите на Пловдив не може да вирее.
@Duff Определено, ловешките припоци не знам какво правят под тази статия!
@IbreObre Припознат, ти нормален ли си? Обяснява ти се, че всеки месец се плащат 145 хил. лв. КЪМ НАП. Ти почваш да ми смяташ с 32 милиона задължения и с по 145 хил. лв. на месец щяло да отнеме 100 години да се изплатят. Акъл в главата? Задълженията към НАП и само към НАП са 5 милиона лева. А сега смятай наново. Защо сте толкова кухи припознатите?
@IbreObre Припок, не се напъвай, да не вземеш да родиш някоя гениална мисъл. Задълженията към НАП са 4-5 милиона лева. Де факто и де юре не се изказвай за неща, които не разбираш
@IbreObre Естествено, че се продават на търг активите на фалирало дружество - стандартна практика. Барселона ако фалира хОди му купувай титлите. Тогава може и Барселона да се наречете, продажници!
@IbreObre Откъде тая справка в регистрите на ДС, като така и не ги разсекретиха ве припок?
Припоците пак са се разкрещяли качествено, защото това им е най-голямата болка. Дълбоко в себе си никога няма да могат да преглътнат истината, че са преместеният Литекс от Ловеч. Ах колко жалко е да си припознат!
Съчинение разсъждение в стил сестри Тошеви. Няма източник, няма потвърджение от клуба, хвърлят се едни думи да се правят едни кликове. Ехх...
Едър кокал и безформено тяло. Набеден секссимвол...
Изключително непонятно ми е как професионален спортист няма никаква мотивация за развитие. Да, ок, в Пловдив сигурно го боготворят и му е готЯнкУ, но да знаеш, че можеш да направиш име и кариера някъде и да не драпаш със зъби и нокти за това...е, не го разбирам.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
ФЕЙК НЮЗ!
Слаби журналистически познания, водещи до грешна информация. 10 пъти се обясни, че приходите от ХелпКарма отиват за покриване на текущи разходи, докато постъпленията по сметката на клуба отиват за погасяване на задълженията към НАП.
На Домуса му е пределно ясно, че "дерби" между Разград и Ловеч не представлява интерес за никого :)
@BaLoN Балон ли си, Галфон ли си, какво си изписал 1000 реда с обяснения? Отиваш в сайта на БФС, отваряш отборите, лицензирани за Първа Лига и ще прочетеш: "РЕШЕНИЕ: Наименованието "ПФК ЛИТЕКС - ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на "ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД. Толкова по въпроса с мозъчните ти напъни!
Гелосани евтини интриганти от гонг, кога точно държавата ще налее парите за козирката и колко точно ще са? А на амебите коментирали долу, колко трябва да сте плитки, за да се вържете на провокациите на гелосания?
Гонгаджии, последните 2 месеца имаше 10 такива ОФИЦИАЛНИ бълвочи. Аман от пишман журналисти...
На кой изобщо му пука? Мачовете на този измислен отбор до края на годината са само и единствено за здраве.
Обективно погледнато единственият ни шанс да играем с отбор от друг контитент е в приятелски мач, тъй като световно няма да помиришем в следващите десетилетия. Така че защо не :)
@stefstan Тъкмо и аз за това се сетих...
Те тава е шаврантия баце, не като Цура Панчаревская Етрополская :)
  • 1