Една от гимастичките от националния ни ансамбъл по художествена гимнастика Християна Тодорова, която снощи изпита емоцията от бенефиса на тима в „Арена Армеец”.

„Пресъздадохме съчетанията от последните седем години. А в индивидуалните танци, характерът на всяка бе показан. Не съм вярвала, че можем да направим такова невероятно шоу. За първи път мога да кажа, че излязох спокойна да играя. Огромно удоволствие беше. Определено искам да го повторим. Всичко беше много професионално”, сподели Тодорова в студиото на „Здравей, България” по NOVA.

По повод възстановяването на Цветелина Стоянова, която също бе в залата, Християна каза:  „Когато тя е добре и ние сме добре. Емоциите в мен надделяха. Разплаках се и имах 30 секунди, за да изляза да играя.”

„От тук нататък всяка ще тръгне по своя път. Мисля, че това може да се каже официално след като приключим със залата. Засега сме си в залата. Казвам го и с мисълта за второ шоу”, заяви Християна Тодорова, разкривайки голямото желание на грациите за още едно шоу пред родна публика.