След като в понеделник Флойд Мейуедър шокира света на бойните спортове, обявявайки мач на 31 декември с таланта в кикбокса Теншин Насукава, изобщо не закъсня и реакцията на Флойд Мейуедър.

През август 2017-а ирландецът влезе в ръкавиците на Мейуедър и го срещна в своя първи боксов мач. Макгрегър загуби след технически нокаут в 10-ия рунд, а след това предложи на боксьора на свой ред да излезе срещу него в битка по правилата на ММА. 

Само че Мейуедър изненада с решението да се срещне с японеца в нещо, което според повечето специалисти ще бъде демонстративен двубой.

Е, в типичния си стил Макгрегър реши да се пошегува със случилото се, коментирайки снимката на Мейуедър и Насукава.

"Това анцуг или костюм за сауна е, Флойд, хаха", започна своето послание Макгрегър.  "Топло ли е в Токио или каква е историята тук? Тези климатични промени не са шега, хахахах. Какво по дяволите се случва? Кой е този малък глупак до теб? Това е лудост. Нещо като Час пик 5 или нещо подобно. Крис Тъкър и Джеки ш**ания Чан обратно. Брилянтно. Ти си малко лудо ко**ле, Флойд", написа Макгрегър като думите му бяха придружени от още куп нецензурни реплики.