Промоутърът Еди Хърн категорично обеща, че Анди Руис няма да има никакви проблеми със сигурността по време престоя си в Саудитска Арабия за реванша срещу Антъни Джошуа през декември.

Въпросът беше повдигнат наскоро от щаба на световния шампион, но Еди Хърн обеща, че държи всичко под контрол и няма място за притеснение. 

"Анди Руис ще бъде най-пазеният човек на планетата", заяви Хърн във вторник. 

"Били сме там и преди. Държим всичко под пълен контрол. Правителството, партньорите, всички там искат нещата да минат гладко. Целият свят ще гледа това събитие". 

Еди Хърн потвърди, че Руис и Джошуа ще участват на три пресконференции през септември, които ще се проведат в Саудитска Арабия, Лондон и Ню Йорк. 

"Всичко, което беше поискано от щаба на Руис, е осигурено. Знаем мерките за сигурност. Има процедура, която гарантира, че всички ще са максимално спокойни. Екипът му имаше претенции: „Искаме да има и това“. Ние им го осигурихме. Хората трябва да разберат, че става въпрос за правителство, кралско семейство, където всичко трябва да е перфектно. Ще организираме събитието по възможно най-безопасния начин".