Какво беше представянето на Ферари в Бразилия, а и през сезона? Анализ на специалистите в предаването "Формула 1 Токшоу" в ефира на DIEMA SPORT 2.

"Като цяло когато загубиш войната, а спечелиш малките битки...Фетел направи през тази година доста грешки, факт е, че е много трудно да се определи като добро представянето през сезона", коментира Георги Иванов.

"Интересно е как Ферари ще си преподреди работата на техническия екип, видяхме, че в хода на квалификацията Ферари спечели от техническите си решения, предвид всички грешки, които бяха допуснати, ще има промени", добави инж. Тенчев.

"Вероятно ще има промени, що се отнася до техническия отдел, случват се неща, които не им се иска да стават. Те започнаха да правят по-добри автомобили. Колата е най-добра от последните 10 години. Би трябвало този екип да се запази. Работата дава резултати. Те имат добра база, ако започнат да надграждат и още няколко важни фигури, си мисля, че това ще е плюс за тях. Дали това ще им помогне да побеждават съперниците си, ще се види", добави Иван Тенчев.