Андреев е доста талантлив вратар и заслужава доверие, проблемът е че защитата пред него е нестабилна и всички негативи ще паднат върху него.
Ако фамилното му име завършваше на /ич/ трансфера щеше да има друго измерение.Това е обидно малко за футболист, толкова млад с подобен потенциал при това за договор за 4г?
Отбора бе пробит отвътре, чрез бившите червени мекерета които се "подвизаваха" в Берое. Това е и основната причина поради която треньора САМ си тръгна.
Миналото не се връща, само се прегръща.
След като Митьо пищова може, защо и чичо Митко да не може.
@casparcho Приятельо като стар ловчалия ти заявявам че Ганчев никога няма да построи нов стадион.Всеки който го познава добре ще ти каже следното: Ганчев е отличен търговец и слаб стопанин.Примери колкото щеш....
Най-големият.Едва ли скоро ще се роди втори като него! Жив и здрав и дано още да е полезен за родният бокс?
Напусна ни един велик българин.Най-добрият български треньор.Неоценен от свои и боготворен от чужди.
Бог да го прости, и мир на праха му.
Нали всеки си дава сметка че привличането на Дока/80хил.$/Том/30х./ и Асприля/80/ и милионните им трансфери в последствие са частични случай и не може да се правят генерални изводи....Имаме и противоположни примери Кодо,Мирасема, Ванжер,Жониньо - или както казваше един мой старшина в казармата....."има моменти в които тарикатите носят вода на баламите".......