Жозе Моуриньо смята, че както Ювентус може да триумфира в Шампионската лига, така торинци могат да изхвърчат още на 1/8-финалите от европейската клубна надпревара. Специалния дори отчете фаворитите си за победител в Лига Европа, като според него някои измежду Интер, Наполи, Челси Лацио или Севиля ще грабне троефя.

„Мисля, че Ювентус може да спечели ШЛ, особено след като има решаващ играч като Кристиано Роналдо. Той е гладен за трофеи, но няма да е изненада, ако Атлетико Мадрид отстрани италианците. Испанците са много амбициозен тим”, сподели Моуриньо пред TeleRadioStereo.

„Атлетико инвестира сериозен ресурс в това да достигне финала през тази година, който е на неговия стадион. Играят добър футбол, а ние добре виждаме това, което прави Диего Симеоне с отбора си”, продължи португалецът.

„Той има талантливи нападатели, които могат да направят разликата и това е причината да смятам, че Ювентус може да триумфира в надпреварата, но и да не стигне дори до четвъртфиналите”, довери Жозе Моуриньо.