Днес предстои поредна вълнуваща вечер в Шампионската лига, като ще се изиграят втората порция мачове от 3-ия кръг на груповата фаза. 

В група Е Челси се изправя срещу Милан, като това е сблъсъкът, който приковава най-силно вниманието. До момента "росонерите" оправдават очакванията и записаха победа и равенство, докато "сините" от Лондон са само с точка в актива си. Другият мач от групата противопоставя РБ Залцбург и Динамо Загреб. 

В група "F"  Реал Мадрид ще се опита да постигне трета поредна победа. "Белите" приемат Шахтьор Донецк. При победа "кралете" до голяма степен ще си гарантират преминаване в елиминационната фаза на турнира. В другия сблъсък РБ Лайпциг е домакин на Селтик. "Биковете" записаха две загуби до момента, а "детелините" имат една точка в актива си. 

В група "G" Манчестър Сити ще се опита да продължи страхотната си форма с нова убедителна победа. Тази вечер съперник на "гражданите" е Копенхаген. Далеч по-интересен е другият сблъсък в групата, който противопоставя Севиля и Борусия Дортмунд. Победа на "жълто-черните" тази вечер до голяма степен ще им гарантира второто място в групата. 

В група Н Бенфика и ПСЖ имат по шест точки, а днес се изправят един срещу друг на "Луж". В другата среща Ювентус е домакин на Макаби Хайфа и ще преследва задължителна победа.