Наставникът на Астана Станимир Стоилов коментира представянето на тима в Шампионската лига и очакванията му за последния мач в груповата фаза на Шампионската лига с Галатасарай.

"Чувството да играеш в Шампионска лига е невероятно, очаквам сложен и труден двубой за нас, стадион, атмосфера, противник, всичко е невероятно. Ще изчакваме нашите моменти и  да се надяваме, че ще отбележим гол", коментира Стоилов.

"Това ще е двоен десерт, ако успеем да прескочим и отидем в Лига Европа. Свършихме си работата, у дома никой не успя да ни победи, има разлики между Астана и Левски. Двата тима са коренно различни, има прилики, но има и разлики. Левски беше много по-уверен и по-дълго граден, Астана е нов отбор, година съм работил с тима, за да влезе в Шампионска лига. Стиловете на игра са различни", допълни Стоилов.

"Опитвам се да изпълнявам задачите, които са ми поставени. Тук целите са постигане на победи и печелене на точки, успяхме. Предполагах, че ще вземем точка, независимо дали у дома или навън, но направихме повече от очакваното", сподели още наставникът на Астана.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS