Централният защитник на Реал Мадрид Хосе Игнасио Фернандес-Начо похвали българския шампион Лудогорец за представянето му в груповата фаза на Шампионската лига, макар „белия балет“ да разби разградчани с 4:0 на своя „Бернабеу“.

24-годишният испанец бе титуляр в отбрана за европейските клубни шампиони и каза добри думи за тях въпреки численото неравенство на терена след изгонването на Марселиньо в 19-ата минута.

„Лудогорец е отбор, който обича топката, и го показа във всичките си мачове от груповата фаза“, коментира Начо. „И днес се справиха много добре, въпреки че в много ранен етап от мача останаха с човек по-малко.“

Той сподели още, че се надява да играе по-често за Реал, макар че сам съзнава каква убийствена конкуренция има за всеки пост в отбора.

Защитникът също така си пожела „лос бланкос“ да повторят миналогодишния си успех, когато спечелиха турнира и така да станат първите, които го постигат в два поредни сезона – нещо, което никой друг тим не е правил, откакто надпреварата прие наименованието Шампионска лига.