Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино заяви, че не очаква никакъв подарък от Барселона. „Шпорите“ се наложиха с минималното 1:0 при домакинството на Интер на „Уембли“ и се нуждаят от задължителен успех на „Камп Ноу“, за да си гарантират второто място в групата.

„Не очаквам никакъв подарък от Барселона“, коментира Почетино.

„Да победим Барселона? Всичко е възможно. Никога няма да ме чуете да казвам, че мисията е невъзможна. Във футбола всичко може да се случи и ние трябва да вярваме“, добави мениджърът на Тотнъм.

„Барселона има 13 точки, а ние с Интер по 7. Групата ни е много равностойна и всички отбори в нея заслужават само уважение. Барселона е един от най-големите отбори в Европа, който разполага със страхотни футболисти. Ние трябва да отидем с вяра, че може да постигнем победа и да продължим напред в турнира“, продължи той.

"Ние изпитваме голям респект към Барселона - това все пак е един от най-добрите отбори в Европа и със сигурност един от най-трудните за побеждаване. Въпреки това обаче имаме вяра в собствените си възможности и вярваме, че можем да спечелим срещу тях. Трябва да покажем обаче най-доброто си възможно ниво, за да постигнем победата. Освен това трябва да сме с оптимален състав и да нямаме контузени играчи, за да може нашите най-важни футболисти да играят. Доволен съм от характера, който показахме срещу Интер. Постигнахме една важна победа, която ни върна в играта. Сега вече всичко е в наши ръце", каза още Почетино.