Ако ръководството на някой отбор иска титлата, то трябва сериозно да се замисли върху привличането на футболиста, за когото ще ви разкажем.

Става дума за 28-годишния Любомир Фейса - сръбски национал, който може би някои от вас познават като играч, но надали някой си е давал сметка, че Фейса е притежател на впечатляващ рекорд.

Защото в последните 10 години Фейса неизменно е шампион на държавата, в която играе. От 2008 до 2017 година не познава разочарованието в края на сезона. А още по-впечатляващо е, че е постигнал това с три различни отбора.

Серията на дефанзивния халф започва през сезон 2008/2009, когато става шампион на родината си с Партизан. Това се повтаря и в следващите два сезона преди Фейса да премине в гръцкия гранд Олимпиакос. С него той става шампион през 2012, 2013 и 2014.

Последва трансфер в Бенфика и нови четири последователни титли, последната от която дойде в събота след успех с 5:0 над Витория Гимараеш.

Фейса е един от важните играчи за Бенфика, а към него има солиден интерес от други европейски грандове, така че не е ясно, дали ще остане в Лисабон и през следващия сезон. В договора на сърбина има клауза за откупуването му на стойност 35 милиона евро.