Португалският мениджър Жозе Моуриньо не спира да изразява желанието си да поеме Реал Мадрид. След като вече го направи в интервю за beIN, сега Моу говори и пред испанската Deportes Cuatro.

"Какво искате да ви кажа. Спекулации, спекулации", започна двусмислено португалецът.

"Нямам никакъв проблем да се завърна в Мадрид, Порто, Челси или Интер, или в който и да е друг отбор, който съм водил. Чувството някой да те иска, след като вече си бил на едно място, е хубаво. Но на този етап единственият отбор, който ме помоли да се върна, бе Челси. И никой друг", добави той.

"От Мадрид имам прекрасни спомени. Опитът в Реал е нещо уникално и различно от всичко, което съм правил. Несравнимо с каквото и да е. Направихме фантастични неща. Спечелихме шампионата с един прекрасен сезона. Но имахме и лоши моменти, направихме грешки. Но фактът, че бях треньор на Реал, ме подобри значително в професията", завърши португалецът.

Моу бе на скамейката на "белите" между 2010 и 2013 г., печелейки Купата на краля (2011 г.), титлата в Ла Лига (2012 г.) и Суперкупата на Испания (2012 г.). Той е без работа от края на декември 2018-а насам, след като бе уволнен от Манчестър Юнайтед.