Ривър Плейт срещу Бока Хуниорс е големият финал на Копа Либертадорес. След сериозните размирици в Буенос Айрес решаващият втори мач бе преместен да се играе на „Сантиаго Бернабеу“ в Мадрид. На трибуните на стадиона в испанската столица ще присъстват много знакови лица.

Голямата звезда на Барселона Лионел Меси потвърди своето присъствие. Той е наел цяла ложа на „Бернабеу“.

Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Пабло Симеоне също вече пристигна на „Бернабеу“ в компанията на Мигел Анхел Хил Марин, Моно Бургос и Анхел Кореа.

Звездата на „дюшекчиите“ Антоан Гризман също пристигна на „Бернабеу“.

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес си тръгна още на полувремето на мача с Уеска, за да пристигне на време на стадиона.

Хавиер Савиола, Хавиер Санети, Естебан Камбиасо, Пауло Дибала и Роберто Аяла са някои от най-известните аржентинци, които ще заемат своите места на трибуните.

Уругвайският защитник на Атлетико Диего Годин пристигна заедно с играча на Арсенал Лукас Торейра.

Президентът на ФИФА Джани Инфантино е в компанията на президента на КОНМЕБОЛ Алехандро Доминфес, както и на президента на УЕФА Александър Чеферин и шефът на Испанската футболна федерация Луис Рубиалес.

Очаква се на трибуните на „Сантиаго Бернабеу“ да присъстват и други президенти на испански футболни отбори.

Премиерът на Испания Педро Санчес потвърди своето присъствие на стадиона, а в неговата компания ще бъдат и много министри.