Поредният кръг в Премиършип приключи, което означава само едно - време е за награди! Gong.bg, DiemaSport, и Vivacom ти дават възможността да направиш дългите празнични дни още по-приятни с поредната приятна изненада. 

За целта трябва да се избереш най-красивото изпълнение от изминалия 28-и кръг на Висшата лига. Затова ви питаме - Кой е най-красивият гол? Всички истински привърженици на футбола или просто читатели, които искат да опитат късмета си, отново имат възможността да изберат най-атрактивния гол от кръга във Висшата лига, за да участват в жребия за фланелка на любимия английски отбор.

Играй с Gong.bg, Vivacom и ТВ програмите „Vivacom Football Live” и “Премиър Лийг Токшоу с Vivacom”! 

Претендентите за признанието са отново трима, но трябва да побързате, защото гласуването е до събота сутринта, когато ще бъдат обявени и крайните резултати. Ето и кои са номинираните за Гол на 28-ия кръг на Премиършип: 

Къс магия и наслада за окото от Фабио Борини

Робърт Кенеди с най-бързия гол на сезона, а и не по-малко красив

Неспасяемият куршум с цена на три точки на Хуан Мата

МОЖЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ТУК

Гласувай за Гол на кръга във Висшата лига и можеш да спечелиш: фланелка на любимия английски футболен отбор и/или билет и пътуване за теб и твой приятел за мач от английската Висша лига.

Ако нямате регистрация, попълнете кратката форма за няколко секунди, и участвайте. Твоят глас ще потвърди, че си запознат с официалните правила на игратa.