Вратарят на Нюкасъл Мартин Дубравка заяви, че всички се трудят още по-усърдно. Свраките  се подготвят усилено за предстоящия мач срещу Манчестър Юнайтед в неделя.  

Словашкият национал призна, че всички се чувстват засрамени и възмутени от собственото си представяне срещу Лестър.  

„Всички се чувстваме зле, но сега сме двойно по-мотивирани да покажем възможностите си. Да, прекрасно осъзнаваме колко трудно ще бъде срещу Манчестър Юнайтед, но ако спечелиш срещу подобен род отбори, това ти носи нещо специално. Ние можем много повече от това, което показахме срещу Лестър.  Длъжни сме да реагираме добре. Това, което се случи беше ужасно и сега е важно да покажем на всички какво можем. Сега, когато приключим тренировката, някои мои съотборници остават, и просто продължават да тренират. Мисля, че това е правилният начин. Но много е важно да демонстрираме същата тази упоритост, и желание на терена. Там трябва да покажем своите качества”, сподели вратарят.

Дубравка дебютира за свраките точно срещу червените дяволи, през февруари 2018 година, когато Нюкасъл спечели с 1:0, благодарение на гола на Мат Ричи.  

„Защо да не победим Манчестър Юнайтед? Защо да не ги победим и да затворим устите на всички, които не вярват в нас. Да, ще бъде трудно, но сега е момента да покажем от какво сме направени”, завърши словакът.

Мачът Нюкасъл Манчестър Юнайтед е в неделя, 6-ти октомври, от 18.30 часа, и ще можете да го гледате пряко по DIEMA SPORT 2.

Автор: Дидо Калинков