Вярно там допускат само мафиоти от Подуене, Платини и Блатер ще ти го кажат!
Тити е уникален боклук, всъщност всички от Подуене са такива!
Какво ще дадеш когато го нямаш!
Венци, Венци нали сте големи разбирачи в това БФС! Видяхте ли до къде я докарахте, а сега и без стадиони ще останем! Вярно, вие ще закриете футбола в България, ама кокала не давате!
Време е за Дембеле!
Пешо, Пешооо.... ти каква си магистралка, за пари си си разтворил...хайде да не казвам какво, като на Камаз ауспуха!
@m65 Кой пък теб те брои за жив бе пумияр говежди!
@Kureishio Май козирката е паднала на тъпата ти говежда глава и коментираш гранд като ЦСКА, селяните от Подуене трябва само да мълчат и да се учат как се убиват колоси във футбола!
И кой го казва, палячото, който си събу гащите!
То ако всички мафиотски клубове в България върнат откраднатото, май вярно ще станем Швейцария на Балканите!
@BANDIT Ти си най тъпото и мерзко същество, нали виждаме кой отбор, въпреки огромните задължения го пазят от изхвърляне! Добре,че Пеевски ви наля пари та поехте въздух, но за тези задължения отбор с много по малко пари излетя от А група(Локо Сф) ! Гнусна синя паплач!
@Lele2143 Лелеееее...Литекс - София!
@Stankov1997 Абе не е при Акрапович, незнам защо привърженици на Литекс коментират отбор на който поне юношите са от истинското ЦСКА!
Абе не е при Акрапович, незнам защо привърженици на Литекс коментират отбор на който поне юношите са от истинското ЦСКА!
Тапир, как можеш да сравняваш Паро с Меци, като е бил толкова велик защо му викаха "конника без глава", а колкото за най бърз май не си гледал Зафиров!
Когато си платите наема на стадиона, тока и водата тогава ще имате право на някакви претенции, сега сте си едно ведомствено отборче под крилото на МВР и единствената комунистическа пиявица в първенството! ДЪРЖАВАТА ДА ПОМОГНЕЕЕЕЕЕЕЕ, срам ипозор!
Да прав си, то ако нямаше тулупът банкянски нямаше да има нито една мутра във футбола като Г.Ганчев, В.Стефанов и цяло БФС и държава която да издържа кърлеж като подуенското недоразумение!
Кога НАП ще провери как един голтак като Сираков издържа клуба и от къде идват мръсните пари за това недоразумение, което живее единствено от подаянието на Пеевски и тиквата и мърси името на Апостола!
Кога НАП ще провери как един голтак като Сираков издържа клуба и от къде идват мръсните пари или пак оня сопол Тити ще сътвори някоя небивалица!
Ако не бяха Пеевски мутрата Борисов, говедата щяха да са един вмирисан труп...не че сага не са, но са на командно дишане! Крайно време е някой най после да спре крана на кислорода за това мръсно творение!
Още като домъкна Литекс в София ми беше ясно, че нищо добро не ни чака! Гнома е мафиот и мисли само за парите си, ЦСКА е само параван за далаверите му! Пълен боклук!
Терена не е ли еднакъв за всички?
Тази мижитурка Пламен Марков толкова ми падна в очите, че ми се повръща от него! Жалък нагаждач!
Заради теб се махна Гущеров, а имаше много бъдеще в това момче! Сега пък не ти било добре в ЦСКА 1948, защо не се махна по рано и да бе останал младока?
И този с държавната собственост е на 100% Уефскито!
Тоя може ли да мисли, та той бил разкрил....а между другото той сега къде играе?
Пеевски, Пеевски, Пеевски - ТУРЦИ СТЕ!
Някой син припознавач, вместо да се замисли за жалкото си Пеевско отборче тръгнал да претопля стари манджи! Колко Реал Динамо и още отбори има в други държави, но никой не го прави на въпрос! Да ще има и десет ЦСКА-та за да умират от злоба мършавите подуенски говеда!
Да целуват на Шиши дебелия за_ник!
"Защото както вече знаем – Левски, това е прозрачност." - като името на фирмата която ви даде тайнственото заемче!
  • 1