@Stankov1997 Абе не е при Акрапович, незнам защо привърженици на Литекс коментират отбор на който поне юношите са от истинското ЦСКА!
Абе не е при Акрапович, незнам защо привърженици на Литекс коментират отбор на който поне юношите са от истинското ЦСКА!
Тапир, как можеш да сравняваш Паро с Меци, като е бил толкова велик защо му викаха "конника без глава", а колкото за най бърз май не си гледал Зафиров!
Когато си платите наема на стадиона, тока и водата тогава ще имате право на някакви претенции, сега сте си едно ведомствено отборче под крилото на МВР и единствената комунистическа пиявица в първенството! ДЪРЖАВАТА ДА ПОМОГНЕЕЕЕЕЕЕЕ, срам ипозор!
Да прав си, то ако нямаше тулупът банкянски нямаше да има нито една мутра във футбола като Г.Ганчев, В.Стефанов и цяло БФС и държава която да издържа кърлеж като подуенското недоразумение!
Кога НАП ще провери как един голтак като Сираков издържа клуба и от къде идват мръсните пари за това недоразумение, което живее единствено от подаянието на Пеевски и тиквата и мърси името на Апостола!
Кога НАП ще провери как един голтак като Сираков издържа клуба и от къде идват мръсните пари или пак оня сопол Тити ще сътвори някоя небивалица!
Ако не бяха Пеевски мутрата Борисов, говедата щяха да са един вмирисан труп...не че сага не са, но са на командно дишане! Крайно време е някой най после да спре крана на кислорода за това мръсно творение!
Още като домъкна Литекс в София ми беше ясно, че нищо добро не ни чака! Гнома е мафиот и мисли само за парите си, ЦСКА е само параван за далаверите му! Пълен боклук!
Терена не е ли еднакъв за всички?
Тази мижитурка Пламен Марков толкова ми падна в очите, че ми се повръща от него! Жалък нагаждач!
Заради теб се махна Гущеров, а имаше много бъдеще в това момче! Сега пък не ти било добре в ЦСКА 1948, защо не се махна по рано и да бе останал младока?
И този с държавната собственост е на 100% Уефскито!
Тоя може ли да мисли, та той бил разкрил....а между другото той сега къде играе?
Пеевски, Пеевски, Пеевски - ТУРЦИ СТЕ!
Някой син припознавач, вместо да се замисли за жалкото си Пеевско отборче тръгнал да претопля стари манджи! Колко Реал Динамо и още отбори има в други държави, но никой не го прави на въпрос! Да ще има и десет ЦСКА-та за да умират от злоба мършавите подуенски говеда!
Да целуват на Шиши дебелия за_ник!
"Защото както вече знаем – Левски, това е прозрачност." - като името на фирмата която ви даде тайнственото заемче!
Еххх...този Шиши много дашен бе, а и "скромен"!
Когато се фукат с титлите са ЦСКА, а когато трябва да плащат дългове са Литекс!
@bonbonka Та вие сте най голямото недоразумение! Спомни си как ловешкото ЦСКА влезе в А група, боклуци селски!
Вчера четох,че феновете били събрали "колосалната "сума от два милиона и кусур, а днес има само 38 891лв и сега кое е вярно или някой пак изяде парите!
"Ще го кажа директно. Към този момент няма абсолютно никаква връзка между политици и Левски." ....ахххх този Шиши как няма нищо с политиката!
Само не разбрах какъв е стимула?
4-5 милиона! Не вярвах,че този вирус нанася такива огромни щети върху мозъчната дейност на човека! Пълен ИДИОТ!!!
@Sin_Kiustendil Ама взехте парите на "честния" бизнесмен Пеевски!
Корумпираното БФС иска да знае дали някой друг не ги прецаква и взима повече пари от тях
Ползват го за бостанско плашило, иначе си е абсолютен ПЪН!
Вече всички закони ще се пишат така,че да са угодни на ФК Лефски!
Щом в заглавието няма ШОК и УЖАС, значи не става за четене!
  • 1