Играчите на Челси трябва да се фокусират върху голямата отборна цел, за да се върнат на победния път, заяви мениджърът на тима Маурицио Сари преди домакинския мач срещу лидера в класирането Манчестър Сити.

Двубоят идва в много неподходящ момент за "сините", които в сряда допуснаха първата си загуба за сезона - с 1:2 от Уулвърхямптън.

"В някои мачове ни липсва желание, както бе в последната среща. Вместо на терена 11 човека да правят 11 различни неща, по-добре всички да следват поставената отборна цел. Това трябва да ни мотивира и да ни концентрира. Срещу Уулвърхямптън следвахме тази цел 50 минути, но след това изпаднахме в дупка и до края не успяхме да се възстановим. В началото на сезона успявахме да се справим с тези трудности, но сега вече изпитваме трудности", призна Сари.

Според италианеца е било по-вероятно отборът му да има тези затруднения по-рано през сезона, но "винаги е трудно, когато трябва да смениш мисленето на 25 души в съблекалнята. Това не става за ден или два и ние имаме да извървим дълъг път".