Мениджърът на Тотнъм Хотспър Маурисио Почетино призна, че усеща напрежение преди всеки следващ мач, който предстои на „шпорите” във Висшата лига на Англия. В третия кръг лондончани гостуват на Манчестър Юнайтед в последния мач от кръга.

Голяма част от вниманието пада върху колегата на аржентинския наставник – Жозе Моуриньо, чийто Манчестър Юнайтед не се израдва на добро лято. Португалският наставник на тима искаше много футболисти да акостират на „Олд Трафорд”, но клубът не му ги осигури, а последваха и слухове, че Моу и изпълнителният директор Ед Уудуърд са в обтегнати отношения.

„Не вярвате ли, че аз също съм в същата позиция”, запита Почетино медиите, след като бе информиран за новините около Юнайтед.

„Разбира се, че обстоятелствата са различни, но аз усещам напрежението, което е над нас. Ако загубим или не се представим добре, то аз очаквам да ме докосне дори по рамото. Стресът в нашата работа е неизбежен. Винаги е така. Спокоен съм, само когато прекарвам време със семейството си по време на почивка”, сподели аржентинският треньор.

Тотнъм е в лоша серия в Манчестър, след като е записал само една точка, с едва един отбелязан гол в последните си четири визити.