За втора поредна година българските топчии бяха наградени за упоритата си работа със ‘Supporters Club Plus’- статус, привилегия, което споделят заедно с още 14 от над 160-те клуба на привърженици на Арсенал в целия свят. 

"Изключително горди  сме от постигнатото", заяви председателят на ASCB Станислав Иванов. 

"Ние сме едва третия фен клуб, заедно с  норвежките артилеристи и Арсенал Америка, който запазва Plus-статуса за втора поредна година. Този статус ни дава право на по-голям брой билети в сравнение с останалите фен клубове, право на групово посещение на мач на Емирaтс, на който ще се радваме на специално отношение, ще можем да поздравим играчите преди мача и ще ползваме отстъпка във фен магазина.“

„Огромна заслуга за това изигра безупречната организация на всички съпътстващи събития покрай гостуването на любимия ни отбор в София в края на миналата година. Всички, от мениджъра на клуба до единствения представител на фен клуб на Арсенал в Косово, останаха изключително впечатлени от посрещането, което получиха. Участието ни в множество благотворителни инициативи, както и акцията по безвъзмездно кръводаряване, която организираме вече втора година са другите важни фактори, които несъмнено са натежали при избора на специалната комисия, която разглежда кандидатурите. От името на УС искам да благодаря на всички наши верни членове, които ни помагат в начинанията ни. И въпреки, че любимият ни отбор ни дава все по-малко поводи за гордост напоследък, вие може да се чувствате горди с постигнатото и с достойното си място в семейството на привържениците на Арсенал. Тази награда е за всички нас", допълни той.