Поредното голямо българско име, което е част от бойната карта на петата професионална бойна галавечер SENSHI, е Християн Корунчев – световен шампион по муай тай и носител на Интерконтиненталната титла по кикбокс за професионалисти WAKO PRO.

На 22 февруари в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта във Варна той ще излезе за втори път за победа на арената на грандиозната международна гала. Първото участие на Корунчев във веригата беше преди една година - в премиерното издание на SENSHI. Тогава той успя да завоюва с 2:1 съдийски гласа голямата Интерконтинентална титла в категория 78.1 кг в кикбокс двубой срещу един от най-титулуваните сръбски бойци Никола Тодорович. Сега, точно една година по-късно и с още повече успехи на професионалния рирнг, той ще се завърне във Варна, за да покаже на феновете си какво е научил за изминалите 12 месеца. Противникът му все още не е обявен, като от SENSHI издават единствено, че няма да е българин, а срещата ще се играе в стил карате фул контакт.

Освен номер едно в муай тай за 2018 и 2019 година, Корунчев е и двукратен европейски шампион по бойното изкуство и носител на световната титла по кикбокс на WAKO за 2017 година.