Tази неделя, в зала Lonsdale & MAX FIGHT CENTER, ще се проведе първото събитие от серията „MAX FIGHT SELECTION“, като мероприятието започва в 18:00 часа.

Програмата „MAX FIGHT Selection“ е инициатива, разработена и продуцирана от MAX FIGHT Promotion с цел осигуряване на поле за изява на младите таланти в бойните спортове и подбор на шампионите за участие в основните галавечери на бойната организация. 

Състезанията от серията „MAX FIGHT Selection“ ще се провеждат всеки месец в зала Lonsdale & MAX FIGHT Center в град София, където е осигурено всичко необходимо за една висококачествена бойна гала с оборудване, осветление и заснемане, като това от първокласните събития MAX FIGHT Championship.
 
Първото събитие MAX FIGHT Selection започва с 12 битки. Официалната файт карта включва 5 двубоя по професионален бокс, 3 по муай тай, 2 кикбокс, един по ММА и един по MAX - 1 (К1 с ММА ръкавици). Срещите ще бъдат излъчвани пряко във фейсбук страницата на MAX FIGHT.

На събитието ще присъстват носителят на Световната титла на UBO Йосиф Панов Пепелянката, носителят на Шампионския пояс на България по професионален бокс в категория суперсредна - Владимир Георгиев.

Ще присъстват също Шампионът на MAX FIGHT Борислав Велев Рой и треньорът му Владислав Георгиев, Калоян Колев, Валентин Бенишев, Мартин Копривленски, Кирил Борисов както и някои от легендите и първи Шампиони на веригата - Деян Топалски, Никола Дипчиков и световните шампиони по бойно самбо близнаците Росен и Румен Димитрови и още много!

В неделя (14.04.2024г.), преди събитието ще се състои и официалното претегляне на състезателите в Lonsdale & MAX FIGHT CENTER.

Входът ще е свободен, както за медии, така и за фенове.