Половин дузина български състезатели ще може да гледаме утре вечер в eфира на Нова Спорт в гала вечерта Максфайт 51. Събитието ще бъде предавано директно от 20,00 ч.

Бойната карта на вечерта е съставена от девет интригуващи срещи, сред които има двубои по правилата на К1, ММА, МАХ1, муай-тай и професионален бокс.

Кулминация на вечерта се очертава да бъде сблъсъкът за шампионския пояс в категория до 70кг във формат муай-тай, който противопоставя двукратния носител на световната титла при професионалистите Антон Петров и французина Джейсън Полидор.

За боксьорите Григор Саруханян и Йосиф Панов – Пепелянката, сблъсъците утре вечер са важен тест преди участието им в мачове за световната и европейска титла. Двамата ще срещнат съответно опоненти от Грузия и Латвия.

В мачове по правилата на МАХ1 пък на ринга срещу бойци от Република Молдова ще се изправят носителят на европейската купа Даниел Гецов и варненският боец Теодор Христов.

Интригуващ мач по правилата на К1 се очаква и от европейския шампион по кикбокс и трикратен балкански шампион Благовест Мей срещу носителя на купата на Максфайт, непобеждаван до момента на професионалния ринг боец, Пламен Колев