Майк Тайсън заяви, че Конър Макгрегър всъщност е "красив човек" ,  и че нахалството, което демонстрира около събитията на UFC е просто "маска". Легендарният бивш световен шампион по бокс в тежка категория е прекарал доста време с шампиона на UFC в две категории през кариерата му, включително множество срещи на различни събития. Тайсън беше в клетката за някои от известните битки на Макгрегър за световната титла, докато ирландецът дойде да го посети, докато той участваше в обиколка с лекции в Обединеното кралство наскоро.

И докато обсъждаше развлекателния аспект на това да бъдеш успешен боец, Тайсън отбеляза, че Макгрегър е усъвършенствал изкуството да има „маска“. Той също така насърчи другите в бизнеса да вземат под внимание и да измислят свои собствени герои, за да помогнат да се продадат като артисти.

„Трябва да имате своя маска",каза Тайсън по време на скорошен епизод на неговия подкаст Hotboxin'. "Истинска е, но е маска. Момчетата, които имат успешни маски, имат всичките пари. Вижте Конър Макгрегър. Той има такава маска Той е луд, смел, това е маска. В реалния живот той е красиво момче", обяви Тайсън.

Тайсън говореше с Марк Калауей, по-известен като Гробаря от WWE, който е един от най-известните герои в целия бранш. Чрез своята маска той привлече огромни тълпи в кеча, където двубоите са предварително дирижирани и организирани.

Тайсън отбеляза по време на дискусията, че е взел много от кеча по отношение на собствената си личност, на което Калауей отговори, че сам по себе си има доста плашеща личност. А неговият друг домакин Себастиан Джоузеф-Дей се пошегува, че не е сигурен дали това всъщност е маска или истинската му личност.